Kripto paralar radyo frekanslarıyla gönderilirken güneş enerjisi kullanılacak
Kripto paralar radyo frekanslarıyla gönderilirken güneş enerjisi kullanılacak

Artık kripto paralar radyo frekanslarıyla gönderilebilecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Birçok kimse, kripto para biriminin bankalardan ve hükümetlerden mali bağımsızlık sağladığına inanıyor. Ancak, en önemli sorunlardan biri, Blockchain güç şebekesine bağımlılık. Blockchain hükümet altyapısının dışında faaliyet gösteremediğinden, hükumetten nasıl bağımsızlık sağlayabilir? Üstelik ışıklar söndüğünde kullanılamazsa, kriptoların nakit yerine geçmesini nasıl bekleyebiliriz?  Bu sorunlara karşı, geliştiriciler, tamamen off-grid çalıştırabilir güneş enerjili bir Blockchain projesi geliştirdiler. Kısaca bu proje ile kripto paralar radyo frekanslarıyla gönderilebilecek.

Kripto paralar radyo frekanslarıyla gönderilirken güneş enerjisi kullanılacak

Burst geliştiricileri kısa seri radyo dalgalarını kullanarak güneş enerjisiyle çalışan bir kripto para transfer işlemini tamamladıklarını iddia ettiler. Radyo dalgalarını işlem süreçlerine dahil eden bir dizi başka proje var, ancak Burst potansiyel olarak bir off-grid işlemi gerçekleştiren ilk proje. Geliştirici Daniel Jones başarılarını Twitter’dan şu şekilde duyurdu:

Size ilk radyo frekanslarıyla kripto transfer işleminin gerçekleştiğini duyurmaktan büyük bir onur duyuyorum.

Proje herhangi bir felaketten muzdarip insanlara yardımcı olacak

Güneş enerjili sistemin, Call For Code meydan okumanın bir parçası olarak tasarlandığı bildirildi.  Projeyi açıklayan Jones şunları söyledi:

Doğal afetlerde radyo kullanılıyor ve çoğu zaman göz ardı ettiğimiz bir altyapı. Daha az güç gerektirir. Radyodan bir işlem göndermek zor değil, sadece doğru araçları kullanmalı ve sayısız düzenlemeyi yapmalısınız.

Burst, bankalar ve Blockchain engellendiğinde veya imha edildiğinde bile, kripto paraların ticareti sürdürebildikleri için, doğal ya da insan yapımı herhangi bir felaketten muzdarip insanlara yardımcı olacağını belirtiyor. Bunun yanı sıra, proje ayrıca kullanıcıların işlemleri teyit etmelerine ve bulundukları yeri açıklamadan mesaj göndermelerine de olanak tanır.

Bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin