Haftanın kripto para haberleri
Haftanın kripto para haberleri

Kripto paralar konusunda işaretler iyi: Yükseliş piyasası yakın olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son zamanlarda Bitcoin, Ethereum, Ripple (XRP) ve diğer ana kripto paralar düşüşte. Son yedi günde Bitcoin değerinin %15,94’ünü, Ethereum %20,14’ünü ve XRP %18,81’ini kaybetti. Ancak uzmanlara göre, kripto paralar konusunda en iyi fiyat kazançları önümüzde olabilir!

Yükseliş piyasasına mı giriliyor?

İlk 100 kripto para birimi, sadece bir tanesi hariç büyük kayıplar verdi. Bu düşüşle ilgili olarak uzmanların farklı görüşleri var. Bazı uzmanlar düşüşün piyasa eğilimiyle uyumlu olduğunu ve bu nedenle gerçekleştiğini belirtiyor. Bazıları ise bu düşüşe, Güney Kore merkezli Coinrail Borsası’nın hacklenmesi ve ICO’larla ilgili düzenleme endişelerini gerekçe gösteriyor.

Uzmanlar yine de Bitcoin ve diğer kripto paralar için büyük kazançların önümüzde olduğunu düşünüyor. Blocktrade Capital’in kurucusu ve CEO’su Ben Marks bunlardan biri. Ben Marks, konuya yönelik şunları söyledi:

Bir token ile ilgili iyi bir haber yayınlandığında hacim ve fiyat artışları görüyoruz. Bu tıpkı geçtiğimiz günlerde Coinbase’de listeleneceği duyurulan Ethereum Classic gibi. Buna ek olarak Binance tokeni geçen ay en büyük 20 kripto parayı geride bıraktı. Bu piyasanın hala bireysel yatırımcıları harekete geçirdiğini ve boğa hareketlerini yürütenlerin onlar olduğuna işaret ediyor. Uzun bir boğa koşusu için sürekli olarak negatif haberler karşısında ağır basması için olumlu haberlere ihtiyacımız var. Bu sayede momentum kırılmayacak.

“Yasal düzenlemelerle ilgili belirsizlikler azalıyor ve fiyatlar artacak.”

BitcoinIRA.com’dan kurucu ve COO’su olan Chris Kline de Ben Marks ile aynı görüşte. Chris Kline, konuya yönelik şunları söyledi:

En iyi günlerin kesinlikle bizim önümüzde olduğuna inanıyorum. Geçtiğimiz aylarda Goldman Sachs’ın Bitcoin ticaret platformu açıklaması ve Nasdaq ile kripto para borsası Gemini arasındaki iş birliği gibi kripto para sektörüne yönelik kurumsal ilginin arttığını gördük. Yasal düzenlemelerle ilgili belirsizlikler azalıyor. Bu nedenle fiyatlar artacak.

Uzmanların yorumları bu şekilde. Ancak gelecekte ne olacağını ve kripto paraların fiyatının ne zaman yükseleceğini tahmin etmek zor. Bunu sadece bekleyip göreceğiz.

Forbes

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin