Kripto paralar için John McAfee ABD başkan adayı olacak
Kripto paralar için John McAfee ABD başkan adayı olacak

John McAfee ABD başkan adayı oluyor: “Amacım kripto topluluğuna hizmet etmek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Antivirus Software’in kurucusu ve kripto para yatırımcısı olan John McAfee, dün yaptığı Twitter açıklamasında, 2020’de yılında yapılacak Amerika Birleşik Devletleri başkanlık seçimlerine, kripto para topluluğunun sorunlarını çözebilmek için aday olacağını açıkladı. Ayrıca John McAfee ABD başkan adayı olarak kripto para sorunlarına dikkat çekmek istiyor.

John McAfee ABD başkan adayı olmak için Özgürlükçü Parti’ye katılacak

John McAfee konuya ilişkin attığı tweette, şunları söyledi:

Geçmişteki tecrübelerime rağmen, tekrardan 2020 yılında başkanlık adaylığına karar verdim. İlk önce Özgürlükçü Parti’ye katılmayı deneyeceğim. Eğer başarılı olamazsam, o zaman kendi partimi kuracağım. Böylece kripto para yatırımcıları olan siz değerli insanlara hizmet etmeye çalışacağım.

John McAfee, 2016 yılında ilk adaylık denemesini Özgürlükçü Parti’deki New Mexico valisi Gary Johnson’a karşı kaybetti. John McAfee, geçmişte başarısız olduğunu belirterek, bunun sebebini 2016’da kripto para topluluğuyla arasında mesafe olmasından kaynaklandığını söyledi. Kripto paraların şu an Amerika’da herkesin dilinde olduğunu belirterek kendine olan inancını yeniledi. John McAfee’nin 2020 Başkanlık çalışmasına ilişkin tweeti şimdiden 600’den fazla olumlu yorum aldı. John McAfee, çoğuna memnuniyetini belirten cevaplar yazdı. Ayrıca bir token platformu da, şimdiden kampanyaya 390,85 dolar değerinde token bağışında bulundu.

John McAfee seçileceğini düşünmüyor

Gelecekteki potansiyel ABD Başkanı adayı, süreç ile ilgili bir tweet daha atarak kazanma yönünde bir beklentisinin olmadığını ancak adaylığı gerçekleri söyleyebilmek için bir şans olarak gördüğünü belirtiyor. John McAfee açıklamalarına şunları ekledi:

Tabii ki de kazanacağımı düşünmüyorum, bunda şüphe yok. Fakat hedefim Amerika başkanını değiştirmektense, sistemin ilerleyişini değiştirmek. Eğer işler düşündüğüm gibi giderde daha fazla insana ulaşma fırsatı yakalarsam, onlara sadece gerçekleri söyleyeceğim, tıpkı daha önceden yaptığım gibi.

John McAfee geçtiğimiz hafta da, kendi kripto para birimini çıkaracağını duyurdu. Bu haber, kripto para dünyasında geniş bir şekilde yer alırken birçok yatırımcı nasıl bir proje çıkacağını merakla bekliyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin