Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte
Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte

Kripto paralar hafta sonuna nasıl girdi? Piyasa düzeltmesi ile ilgili son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tüm hafta boyunca dalgalı bir seyir izleyen kripto paralar, toplam fon miktarının bu hafta 263 milyar dolar seviyelerinde zirve yapması sonrası 222 milyar dolar seviyelerine kadar düşüş yaşadı. Bu durum kripto paralar genelinde bir düzeltme yaşanmasına neden oldu.

220 milyar dolar seviyelerinde dip yapan kripto para toplam sermayesi, hafta sonunun ilk saatlerinde ise fon çıkışlarının durup yeni girmeye başlayan fonlar ile 233 milyar dolar seviyelerine kadar yükseldi.

Son 24 saatlik işlem hacmi ise 100 milyar dolar seviyelerinden 93 milyar dolar seviyesine düşmüş durumda.

Bu hafta ilk 20’de düzeltmeye rağmen ciddi kazançlar var

Bitcoin hafta bitimine doğru yaşanan düzeltme hareketi ile sadece yüzde 10 oranında yükseliş ile haftayı kapatırken, ilk 20 kripto parada bu haftanın getiri şampiyonu NEM (XEM) oldu. NEM, yüzde 72,25 oranındaki haftalık yükselişi ile 0,09233 dolar fiyatına kadar yükseldi. NEM’i listedeki 14. Kripto para olan Tezos (XTZ) yüzde 47,41 yükseliş ile izledi.

Bu hafta ilk 20’de kayıp yaşayan kripto para bulunmazken, diğer kripto paraların haftalık kazançları şu şekilde oluştu:

18 Mayıs ilk 10 kripto para gün içi destek – direnç seviyeleri

18 Mayıs Cumartesi günü için dünkü fiyat hareketleri baz alınarak hesapladığımız en büyük 10 kripto paranın destek – pivot – direnç seviyelerini aşağıdaki tabloda bulabilirsiniz.  

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin