Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte
Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte

Kripto paralar güne nasıl başladı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para pazarları dün 220 milyar dolar seviyelerinde sermaye miktarıyla devam ederken yeni gün başlangıcı ile birlikte 216 milyar dolara indi. Yaklaşık 4 milyar dolar fon çıkışıyla gün paylaşan kripto para piyasasında dün görülen kazanımların silindiğini görüyoruz. Buna göre önemli kripto paraların güncel performansı şu şekilde

Bitcoin yeniden 8.000 doların altında

BTC pazarı, dün 8.140 dolara kadar çıktı. Ancak ayı piyasasının etkisini sürdürdüğü pazarda yükselişler kâr alımlarıyla engelleniyor. Bu durum kripto paranın sert düşüşlerine neden oluyor.  Piyasada yüzde 66,1 Pazar payına sahip kripto para şu an 8.000 doların altında seyrettiği için 7.850 doların altında saatlik kapanım gelmesi durumunda düşüşün hızlanması bekleniyor.

Ethereum’da son fon çıkışından nasibini alıyor

Dün 175-180 dolar bandında yatay devam eden Ethereum (ETH), sabah saatlerinde gelen satış dalgasıyla şu an 175 doların altında sarkmış durumda. Bu hafta görülen dip seviyelerini (172 dolar) yeniden deneyen ETH, bu noktada bir miktar destekle karşılaşıyor. 172 doların gün içerisinde kırılması Ether’in daha düşük seviyeleri test etmesine neden olabilir.

XRP’nin en sert engeli 30 sent seviyesi

Fiyat performansıyla piyasadan ayrışan hareketlerini gördüğümüz XRP, dün yeniden 30 sent barajını geçmek için hareket etse de yeterli alıcıya ulaşamayıp bu seviyeden geri döndü. Genel piyasa algısının düşüş yönlü olmasından dolayı aşağı yönlü gevşeyen kripto para, şu an 100 saatlik hareketli ortalamasının altında 0,2880 dolar seviyelerinde işlem görüyordu.

Son XRP düşüşü dünkü kazanımların büyük ölçüde silerken 0,2820 dolarda bulunan 200 saatlik hareketli ortalama XRP için günün en önemli destek noktası olarak duruyor.

Günün en çok kazandıran ve kaybettiren kripto paraları

Diğer yüksek sermayeli altcoinlerde de benzer düşüş ivmesi gözlemlenirken son 24 saatlik fiyat performansına göre ilk 50 kripto parada Holo’nun (HOT) yüzde 7 civarında artışıyla şu an için en çok kazandıran kripto para olduğunu görüyoruz. 43. sırada bulunan EDUCare (EKT) altcoin’i ise yüzde 6 oranında kayıp en çok kaybettiren kripto para olarak izliyoruz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin