Kripto paralar ABD Temsilciler Meclisi’nde tartışma konusu oluyor
Kripto paralar ABD Temsilciler Meclisi’nde tartışma konusu oluyor

Bugün kripto paralar ABD Temsilciler Meclisi’nde görüşülecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün ABD merkezli finans devleri ve kripto para sektörünün temsilcileri, düzenleyici sorunları ve politika oluşturmayı tartışmak üzere bir araya gelecekler. Kripto paralar ABD Temsilciler Meclisi’ne konuk oluyor!

Kripto paralar ABD Temsilciler Meclisi’nde tartışma konusu oluyor

ABD merkezli finans devleri ve kripto para şirketlerinden temsilciler, bugün Washington’da yasa koyucuları ile düzenleyici çerçeveyi görüşmek üzere bir araya gelecekler. “Kripto Para için Yasal Düzenleme” olarak adlandırılan yuvarlak masa toplantısına Kongre Üyesi Warren Davidson ev sahipliği yapacak.

Katılımcılar, -bu sonbaharda Davidson tarafından Temsilciler Meclisi’nde bir yasa tasarısının yürürlüğe girmesi sırasında- bu yeni varlık sınıfıyla alakalı politika oluşturma konusunu ele alacaklar. Davidson’un katımcılara ilettiği mektubunda toplantı için sekiz soruya işaret ederek şunları söylüyor:

Katkılarınız, inovasyonu durdurabilecek ve ABD ICO piyasasını öldürebilecek ağır bir düzenleyici yaklaşımın önlenmesine yardımcı olma noktasında kritik bir öneme sahip.

Davetliler arasında sektör liderleri var

Müşterileri dolandırıcılıktan koruma sorununu içeren bu konuların yanı sıra, düzenleyiciler özel fon açıklamalarını ve token düzenleme yasalarını da kapsamasını planlıyorlar. Davetliler arasında Fidelity, Andreessen Horowitz, ABD Ticaret Odası, Nasdaq, Ripple, Coinbase ve Circle’dan temsilciler, katılacaklarını onayladı. Açılış konuşmaları Kongre üyeleri Ted Budd, Tom Emmer, French Hill ile Darren Soto tarafından gerçekleştirilecek.

Bitcoininsider

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin