Dünyanın en büyük beş kripto borsası
Dünyanın en büyük beş kripto borsası

Dünyanın en büyük beş kripto borsası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto dünyasına ilgi duyan pek çok kişi tarafından dünya genelinde kripto para ticaretinin nerede yapıldığı oldukça merak ediliyor. Bu merakı giderebilmek için dünyanın en büyük beş kripto borsası hakkında derlenen özet bilgiler aşağıda listeleniyor.

Dünyanın en büyük beş kripto borsası

Bu liste için CoinMarketCap’in verilerine göre piyasalarda son 24 saatte borsaların mevcut işlem hacmi temel alındı. İşte sıklıkla merak edilen cevaplar:

5- Bitfinex

Bu platform, kullanıcılarına alım-satım, marj ticareti ve marj fonlama hizmetleri sunuyor. 2013 yılında başlatılan BitFinex, kullanıcılara özelleştirilebilir arayüzler ve gelişmiş grafik araçları gibi birçok benzersiz özellik sunmak için kendini geliştirdi.

Hong Kong merkezli borsa ABD’de popüler. En çok kullanılan çiftler, Bitcoin/USD ve Ethereum/USD.

4- HitBTC

2013 yılında kurulan ve 2014 yılında lanse edilen bu borsanın ana çalışma noktası tespit edilemedi. Hong Kong’daki posta adresleri ve Şili’deki ofis temsilcilerinden konumu bilinmiyor.

Bu borsa hakkında bilinen tek şey, borsada listelenen 300’den fazla kripto para ile sahip olduğu ticaret.

HitBTC yalnızca cryptocurrency-to-cryptocurrency ticareti sunar.

3- Huobi

Pekin merkezli Huobi, güvenli değişim hizmetleri sunan ve tamamen bağımsız bir kripto değerlendirme sistemi üzerinde çalışan bir platformdur.

Huobi ayrıca, hem yerel Çinli tüccarların hem de platforma gönül veren yabancı kullanıcıların lehine kazanmalarına yardımcı olan tam kapsamlı bir doğrulama süreci sunuyor.

Cryptocurrency-to-cryptocurrency ticareti sunan Huobi’nin en çok satanları EOS/Tether ve Bitcoin/Tether.

2- OKex

Okex, 2014 yılnda kurulmuştur. Şirketin genel merkezi Hong Kong’ta ve hem fiat-to-cryptocurrency hem de cryptocurrency-to-cryptocurrency hizmetleri sunuyor. Şirket, web sitesinde yer alan ifadelere göre kendini  Blockchain teknolojisinin küresel lideri ve en güvenilir dijital varlık borsası olarak tanımlıyor.

1- Binance

Çok dilli ve uluslararası olmak Binanceiı, zaten kripto paranın yenilikçi dünyasında önemli bir yere koydu. Borsa, piyasaya sadece küresel düzeyde hitap etmekle kalmıyor; aynı zamanda pazardaki en hızlı borsalardan biri.

coininsider

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin