John McAfee ve kripto para borsaları karşı karşıya
John McAfee ve kripto para borsaları karşı karşıya

Kripto para yatırımcısı John McAfee: “Güzellik sadece özgür olanlar tarafından yaratılabilir.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Antivirus Software kurucusu ve kripto para yatırımcısı John McAfee, “Güzellik sadece özgür olanlar tarafından yaratılabilir.” sözleriyle alıntıladığı bir videoyu kısa süre önce tweetledi. John McAfee bu paylaşımında, kontrolü ele almak için, sistemin, değerlerin ve para birimlerinin kontrolünü ele almamız gerektiğini belirtiyor. John McAfee, izleyicilere iyi bir sabah dileğiyle paylaşımını sona erdiriyor.

Kripto para yatırımcısı olan John McAfee gündemden düşmüyor

John McAfee ayrıca, son zamanlarda web sitesinde “Para Birimi Bağımsızlığı Bildirgesi” başlıklı bir belge yayınladı. John McAfee, yayınladığı bu bildirgenin kripto para birimi tarihinde bir dönüm noktası olarak görülmesinin ardından gündemden düşmedi.  Ayrıca John McAfee, kripto para savaşları konusunda da geçtiğimiz haftalarda yeni bir açıklama yaptı. Açık sözlü bir kripto yorumcusu olan John McAfee, birliklerini toparlıyor. John McAfee yayınladığı bir videosunda ufukta bir savaş göründüğünü ve hükumetlerle, bankalarla ve finansal kurumları ile yapılacak olan bu savaşın çoktan başladığı uyarısını yapıyor.

John McAfee, Temmuz 2017’de Bitcoin hakkında paylaşım yapma konusunda da oldukça yükselişe geçti. John McAfee Bitcoin’in üç yıl içinde 500.000 dolar kazanmasını bekliyor. Geçen hafta sonu Bitcoin ve diğer altkoinlerin ani düşüşüne rağmen John McAfee oldukça iyimser görüşler paylaştı. John McAfee, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir Twitter açıklamasında, 2020’de yılında yapılacak Amerika Birleşik Devletleri başkanlık seçimlerine, kripto para topluluğunun sorunlarını çözebilmek için aday olacağını açıkladı. Ayrıca John McAfee, ABD başkan adayı olarak kripto para sorunlarına dikkat çekmek istiyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin