Bithumb Cardano (ADA) tokenini listeliyor
Bithumb Cardano (ADA) tokenini listeliyor

Bithumb Cardano (ADA) tokenini ekliyor ve ADA yükselişe geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Koreli Bitcoin ve kripto para borsası olan Bithumb Cardano (ADA) tokenini platformuna ekleyeceğini açıkladı. Borsa ayrıca Status Network Token’i (SNT) listelediklerini de belirtti.

Bithumb Cardano (ADA) tokenini listeliyor

Cardano Bithumb’da listelenme haberinden sonra %7 oranında arttı ve şu anda 0,17 dolardan işlem görüyor. Cardano yazım sırasında, 4,5 milyar dolarlık piyasa değeriyle 7. sırada yer alıyor.

Bithumb Cardano (ADA) tokenini ekliyor: ADA yükselişe geçti
Bithumb Cardano (ADA) tokenini ekliyor: ADA yükselişe geçti

Listelemeleri kutlamak için Bithumb, eğer bir kullanıcı yeni desteklenen kripto varlıklara para yatırıyor ve işlem yapıyorsa %100 geri ödeme etkinliğine katılacak. 14 Haziran Perşembe günü borsada, ödeme adresleri 14:00 UTC civarında açılacak. Açılış ile 16 Haziran Cumartesi gece yarısı tüm mevduatlar için %1 geri ödeme etkinliği uygulanacak. İşlem dönemi 20 Haziran 2018 Çarşamba günü sona erecek. Hediye tarihi 6 Temmuz Cuma gününe ayarlanmış olup hem mevduat hem de alım satım işlemlerine uygulanacak.

Cryptoninjas

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin