Kripto para yatırım şirketi Pantera Capital, Basis’e yatırım yaptı
Kripto para yatırım şirketi Pantera Capital, Basis’e yatırım yaptı

Kripto para yatırım şirketi yüzde 10.000’den fazla getiri ile rekor kırıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para yatırım şirketi Pantera Capital, Cuma günü kuruluşundan 5 yıl sonra %10,000’den fazla getiri elde ettiklerini bildirdi.

Dan Morehead: “Bitcoin sınırlar olmadan ödeme yapmanın tek yolu.”

Rakamları, CEO olarak görev yapan Dan Morehead ve Joey Krug, şirketin beşinci yıl dönümünde paylaştı. Belki de şaşırtıcı olmayan bir şekilde, özellikle Pantera’nın lansmanından bu yana, Bitcoin hala yükseliyor. Şirketin bu getiriyi, Bitcoin’e olan bağlılıkları nedeniyle elde ettikleri belirtiliyor. Pantera Capital, Bitcoin’i ilk olarak fiyatı 104 dolarken satın aldı. Morehead, Bitcoin’i 104 dolarken satın aldıklarında fiyatın 5.000 doları göreceğine inandıklarını söylüyor.

Morehead, Bitcoin’i satın almak için hala iyi zaman olduğunu düşünüyor. Morehead, Bitcoin’in altından sonra ilk küresel para birimi olduğunu belirtiyor. Morehead, açıklamalarına şunları ekliyor:

Bitcoin sınırlar olmadan ödeme yapmanın tek yolu.

Kripto para yatırım şirketi Pantera Capital, Basis’e yatırım yaptı

2013 yılında kurulan Pantera Capital’in 1 milyar dolarlık kripto hedge fonunun yüzde 10’unu Bitcoin oluşturuyor. Fonun en büyük yatırımı ise ICON’da bulunuyor. Ayrıca şirket, yakın zamanda paylaşım ekonomisi girişimi Origin ile Stablecoin girişimi Basis’e yatırım yaptı.

Pro-blockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin