Bitcoin madenciliği ne zaman bitecek?
Bitcoin madenciliği ne zaman bitecek?

HashFlare Bitcoin madencilik hizmetlerini durdurmaktan vazgeçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir bulut madenciliği hizmeti olan HashFlare, platformun resmi Facebook sayfasına göre ciddi kayıplar nedeniyle Bitcoin madencilik hizmetlerini durdurmaktan vazgeçti. Bir bulut kripto para madencilik platformu olan HashFlare, 2013 yılında kuruldu.

HashFlare faaliyetlerinden ciddi zararlar ediyordu

HashFlare geçtiğimiz hafta, Bitcoin fiyatlarındaki dalgalanmalar nedeniyle Bitcoin madenciliği hizmetini durdurma kararı aldığını açıkladı. Şirket, operasyonları durdurma kararının kâr elde etmede yaşanan zorlukların bir sonucu olduğunu belirtiyor.

HashFlare’in açıklamasına göre, bir aydan uzun bir süredir, sözleşme ödemelerinin tutarı hizmet ücretlerinden daha düşüktü ve sonuçta kullanıcı bakiyeleri ile başa çıkılamıyordu. 18 Temmuz itibarıyla, ödemeler üst üste 28. gün bakım maliyetlerinden daha düşüktü. HashFlare ortaya çıkan problemi çözmek için her türlü önlemi aldıklarını, bakım ve elektrik harcamalarını azaltacak çeşitli teknik çözümler düşündüklerini ancak yine de bir çözüm bulamadıklarını açıkladı.

HashFlare Bitcoin madencilik operasyonlarına devam edecek

Şirket tarafından yapılan yeni açıklamada ise, Bitcoin madenciliği operasyonlarının durdurma kararından vazgeçildiği belirtiliyor. HashFlare tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor:

Geçen hafta boyunca ekibimiz en uygun çözümü bulmaya odaklandı. Önemli bir çalışmanın sonunda SHA-256 madenciliğine devam etmemize olanak tanıyacak doğru çözüme ulaşıldığını açıklamaktan mutluluk duyuyoruz. 28 Temmuz itibarıyla SHA-256 madencilik hizmeti, kaldığı yerden devam edecek ve sözleşmeler aynı şartlarda yürürlüğe konacak.

Blockspoint

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin