Flaş Gelişme: Grayscale, Bitcoin ETF başlatmak üzere olabilir! İşte detaylar
Flaş Gelişme: Grayscale, Bitcoin ETF başlatmak üzere olabilir! İşte detaylar

Ayı piyasası engelleyemedi: Kripto para yatırım şirketi Grayscale, geliriyle rekor kırdı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para fiyatlarının tüm zamanların en yüksek seviyelerinden yaklaşık yüzde 75 aşağı olduğunu gören bir ayı piyasasında analistler, Bitcoin fiyatının bir dip bulup bulamayacağına konusunda farklı görüşlere sahip. Ancak halka açık Bitcoin Investment Trust (BTC) fonunu oluşturan kripto para yatırım şirketi Grayscale Investments, yılın ilk üç çeyreğinde rekor miktarda para biriktirdiğini söyledi.

Kripto para yatırım şirketi Grayscale, 330 milyon dolar topladı

New York merkezli Grayscale şirketi, Perşembe günü yayınladığı Üçüncü Çeyrek Dijital Varlık Yatırım Raporu’nda üçüncü çeyrekte önceki çeyrekten yüzde 33’lük bir artışla 81,1 milyon dolar para topladığını duyurdu. Toplamda Grayscale, 2018 yılı içinde geçen yılın Eylül ayındaki 25,4 milyon dolarlık miktardan yüzde 1.200’lik artışla 330 milyon dolara topladı.

Grayscale’ı genel müdürü Michael Sonnenshein, konuya yönelik şunları söyledi:

Bitcoin fiyatlarının sabit kalarak tüm yılı geride bırakması müşterilerimizin daha fazla sermaye üretmesini  engellemedi. Bu fiyat düşüşlerine karşın varlık girişleri gerçekten güçlü. Yatırımcılar geri çekilmeyi pozisyonlarını artırmak için bir fırsat olarak görüyorlar. Fiyat yatırımların hızını yavaşlatmadı, aslında ilişkilerimizi genişletmemizi neden oldu.

Bitcoin Investment Trust’ın hisseleri, 6,74 dolarla en düşük seviyesini gördü

18 Aralık 2017 tarihinde 38 dolara ulaşan Bitcoin Investment Trust’ın hisseleri, önceki gün 6,74 dolarla en düşük seviyesini gördü. Bu, Bitcoin’i de geride bırakacak şekilde zirveden yüzde 82’lik bir düşüş anlamına geliyor.

Şirket yalnızca tek varlıklı yatırım fonları değil, aynı zamanda kripto endeks fonlarının piyasaya sürülmesiyle 2018 yılında ürün yelpazesini büyük ölçüde genişletmesine rağmen, Grayscale girişlerinin çoğunluğu Bitcoin Investment Trust’da yoğunlaşmış durumda. Bugüne kadar, girişlerin yüzde 73’ü, yalnızca BTC tarafından desteklenmekte olan GBTC’ye yönlendirildi. Grayscale, üçüncü çeyrek girişlerinin yüzde 70’inin kurumsal yatırımcılardan geldiğini ve kurumların yeni doğan kripto para birimi varlık sınıfına ilgi göstermeye başladığını da ekliyor.

CCN

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin