Fed'den çok çarpıcı kripto para anketi:
Fed'den çok çarpıcı kripto para anketi: "İklim endişelerinden bile riskli"

Kripto para sektörünün devleri FED’in son açıklamasını yorumladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün TSİ 15’te, Federal Rezerv (FED) kripto para alanındaki bazı önemli isimlerin “Niceliksel Kolaylaştırıcı Sonsuzluk” olarak adlandırdığı bir basın bülteni yayımladı.

Basın bülteninden öne çıkan iki bölüm şöyle:

Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC), piyasanın daha düzgün işlemesini ve para politikasının daha geniş finansal koşullara ve ekonomiye etkili bir şekilde iletilmesini desteklemek için gereken miktarlarda hazine menkul kıymetini ve ajans ipoteğine dayalı menkul kıymetleri satın alacaktır.

Büyük işverenlere kredi sağlamak için iki tesis kurulacak: Yeni tahvil ve kredi ihraçları için Birincil Piyasa Kurumsal Kredi Tesisi (PMCCF) ve ödenmemiş kurumsal tahviller için likidite sağlamak üzere İkincil Piyasa Kurumsal Kredi Tesisi (SMCCF).

Morgan Creek Digital’in kurucu ortaklarından Anthony Pompliano, konuyla ilgili aşağıdaki tweet’i attı:

https://twitter.com/APompliano/status/1242068529588981765

FED’in geçen pazar günü, hazine ve ipotek destekli menkul kıymetler satın aldığını duyurduğu 700 milyar dolarlık programı hatırlıyor musunuz?

Büyük çözümün nasıl olması gerektiğini hatırlıyor musunuz?

Az önce 700 milyar dolarlık hedefi sınırsız artırdıklarını ve şimdi her türlü tahvili satın alacaklarını açıkladılar.

Bitcoin duyurudan nasıl etkilendi?

S&P 500 için vadeli işlemler pazar öncesi 55,75 puan (%2,44) artmasına rağmen bu haberin yazıldığı esnada S&P 500 38,59 puan (%1,67) düşmüş durumda.

Bitcoin’e gelince, CryptoCompare’in verilerine göre, FED’in açıklanmasından önce 6 bin doların altında işlem görmesine rağmen, FED’in açıklamasından 65 dakika sonra, 6 bin 513 dolara ulaştı. Bitcoin bu haberin yazıldığı esnada ise %2,50 günlük artışla 6 bin 213 dolar

Binance Kurucu Ortağı ve CEO’su Changpeng Zhao, FED’in sınırsız niceliksel genişleme planları hakkında şunları söylemişti:

https://twitter.com/cz_binance/status/1242073694601543680

Hadi sonsuz büyüklükte bir balon yapalım. Böylece asla patlamaz.

Singapur merkezli kripto para odaklı hedge fonu Three Arrows Capital’in kurucu ortaklarından Su Zhu ise “Gelecek on yıl içerisinde 20 bin dolara iPhone almak için sabırsızlanıyorum.” ifadesiyle söz konusu durumu eleştirdi.

https://twitter.com/zhusu/status/1242085774805225477

cryptoglobe

Blockstream CEO’sundan çarpıcı Bitcoin tahmini: “Bir gecede 20 bini görebiliriz!”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin