0x (ZRX) ve Basic Attention Token (BAT), artmaya devam ediyor
0x (ZRX) ve Basic Attention Token (BAT), artmaya devam ediyor

0x (ZRX) ve Basic Attention Token (BAT), çift haneli kazanımlar görüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün  Bitcoin, Ethereum ve XRP gibi popüler kripto paralar, ayıların pençelerinden kaçmak için çok uğraşıyorlar ama bugün şaşırtıcı bir şekilde zayıf kripto paraların günü gibi görünüyor. 0x (ZRX) ve Basic Attention Token (BAT) gibi kripto para birimleri, popüler geliştirme haberleri ve listelemeler nedeniyle çift haneli kazanımlar görüyor.

0x (ZRX) ve Basic Attention Token (BAT), artmaya devam ediyor

Yazım sırasında 0x, %29 oranında artışla 0,95 dolardan işlem görüyor. Kripto para şu anda 518 milyon dolarlık piyasa değeriyle 22. sırada yer alıyor. Binance, toplam ZRX ticaret hacminin şaşırtıcı bir çoğunluğunu, %44,51 ile elinde tutuyor.

0x (ZRX) fiyat grafiği
0x (ZRX) fiyat grafiği

Binance’nin 61.504 milyon dolarlık satış hacmini, tüm ticaret hacminin 21.640 milyon dolarlık kısmını elinde tutan Coinbase Pro takip ediyor. 0x’in bu fiyat büyümesi, popüler bir kripto para birimi borsası olan Coinbase’de listelenmesinden ileri geliyor. Coinbase konuya yönelik şunları söyledi:

“Coinbase müşterileri artık Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic ve Litecoin ile birlikte ZRX satın alabilir, satabilir, gönderebilir, alabilir veya saklayabilir. ZRX, çoğu eyalette müşterilere sunulacak. Ancak başlangıçta İngiltere veya New York eyaletinde yaşayanlar için mevcut olmayacak.

Basic Attention Token (BAT), Coinbase’de listelenme söylentileriyle yükseliyor

Yükselmeye devam eden  diğer kripto para birimi, çift haneli büyüme kulübüne katılan Basic Attention Token (BAT). Yazım sırasında Basic Attention Token, %12 oranında artışla 0,20 dolardan işlem görüyor. Kripto para şu anda 207,7 milyon dolarlık piyasa değeriyle 41. sırada yer alıyor. Ticaret hacminin büyük çoğunluğu ise yine Binance’de yer alıyor. Binace’yi Basic Attention Token ticaret hacmi konusunda EtherDelta takip ediyor.

 Basic Attention Token (BAT) fiyat grafiği
Basic Attention Token (BAT) fiyat grafiği

BAT’ın yükselişi, Coinbase’ye yakın zamanda eklenen 0x’in adımlarını takip ederek Coinbase’de listelenecek bir sonraki kripto para olabileceğine dair spekülasyonlardan kaynaklanıyor. Spekülasyon, Basic Attention Token, Stellar Lumens ve Cardano gibi kripto para birimlerinin listelenmesinin araştırıldığı Coinbase tarafından yayınlanan bir raporla destekleniyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin