Kripto para piyasasının yüzde 60’ına sahip olan Japonların yatırım yaptığı kripto paralar
Kripto para piyasasının yüzde 60’ına sahip olan Japonların yatırım yaptığı kripto paralar

Kripto para piyasasının yüzde 60’ına sahip olan Japonların yatırım yaptığı kripto paralar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası GMO Coin’in işletmecisi olan Japon İnternet devi GMO, 10.964 kullanıcısına yönelik 30 Ocak – 20 Şubat tarihleri ​​arasında yapılan son web anketinin sonuçlarını yayınladı. Ankete göre, katılımcıların yaklaşık %50’si 2019’da fiyatların artması en muhtemel olan kripto para olarak XRP’yi görüyor.

Katılımcıların yaklaşık %70’i kripto para birimlerinin geleceğine inanmaktadır.

Diğer Önemli Bulgular

  • %70’in üzerinde kripto para birimleri uzun vadeli yatırımlar olarak tutuluyor.
  • Katılımcıların yaklaşık %90’ı Bitcoin’in rekor seviyedeki yüksek ve dikkat çekici medya ilgisinin ardından 2017’de ticarete başladı.
  • Kabaca %20’si 2019’da işlem yapmaya başladı.

Ankete katılanlar yüksek getirileri kripto para birimleri ticaretinin ana nedeni olarak tanımlarken, piyasadaki oynaklığı, borsa güvenliği, kripto para biriminin kendisi ve güvenilirliği, katılımcılar için kaygı kaynağı oluşturmuştur.

Japon Finansal Hizmetler Ajansı (FSA) tarafından 2018 yılında yayınlanan bir araştırmaya göre, 3.5 milyon Japon kripto trader’ı var. Rapor, yaklaşık 17 yerli kripto borsadan gelen verileri derlendi ve Bitcoin, Ethereum, XRP, Bitcoin Cash ve Litecoin’in Japonya’daki en popüler kripto para birimleri olduğunu gösterdi. 2018’de, Japonya kripto pazarlarına egemen olan Japon yeniyle birlikte küresel ticaretin %40 ila 60’ını ele geçirdi.

Coinhills verilerine göre Ocak ayında, Japon Yeni (JPY) dünya para birimi olan Amerikan Doları’nı Bitcoin ile kapattı. Şu anda, Japon Yen’i ABD dolarını geride bırakarak, Bitcoin cinsinden en büyük ticaret oranına sahip.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin