Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte
Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte

Kripto para piyasasını 100 kat büyütecek potansiyeli Bitcoin boğası açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tanınmış Bitcoin boğası Lark Davis, kripto para endüstrisini 100 kat büyütme potansiyeline sahip olduğuna inandığı bir sonraki büyük gelişmeyi açıkladı. Davis, kripto piyasasının gelişip merkezsiz finans (DeFi) sektörünün ötesine geçerken yeni ve kârlı fırsatlar sunmaya devam edeceğini söyledi.

Lark Davis: “NFT kripto para endüstrisini 100 kat büyütme potansiyeline sahip”

NFT’ler (değiştirilemeyen tokenler) şu anda çok fazla ilgi gören ve büyüme potansiyeli olan bir alan ve kesinlikle yatırımcılar olarak belki de dikkat etmek isteyeceğimiz bir bölge.

Kripto araştırmacısına göre, NFT’ler belirli bir varlığın sahipliğini temsil eden benzersiz tokenler olarak faaliyet gösteriyor.

Değiştirilebilir bir ürün, benzer herhangi bir ürünle değiştirilebilen bir üründür. Örneğin, bir dolarlık banknot, başka bir dolar ile değiştirilebilir ve aynı değeri koruyabilir. Ancak bilet gibi bir şey takas edilemez çünkü örneğin biletimizi başka birinin bileti ile takas edebilsek bile, tam olarak aynı olmayacak, değil mi? Belki o diğer bilet farklı bir film için, ya da aynı film ama farklı bir zamandır… Yani eşit değil. Her bilet size benzersiz bir deneyim setine erişim sağlar. Bu fikri blok zinciri ayarına taşırsak, bir NFT bu nedenle türünün tek örneği bir token, zincirde doğrulanabilir bir dijital özgünlük sertifikasıdır.

Lark, NFT’lerin yatırımcılar için dijital sanatta sahiplik, sanal araziler gibi oyun içi öğeler ve kart desteleri ile sanal evcil hayvanlar gibi koleksiyon öğeleri dahil olmak üzere çok çeşitli kullanım örnekleri sunduğunu belirtti.

Sadece sanat ve oyun değil, tüm finansta etkili olabilir

Kripto araştırmacısı ayrıca NFT’lerin erişimlerini sanat ve oyun alanının ötesine genişletebileceğini vurguladı. Lark, bir kredi almak için telif ücretlerinde, sigortada ve faturaların tokenleştirilmesi dahil olmak üzere diğer birçok kurumsal çözümde kullanılmayan tokenlerin kullanıldığını söylüyor.

Gelişmekte olan alanda bir pozisyon isteyen yatırımcılar basitçe NFT satın alabilirlerken, Lark değerli kazançlar sağlayabilecek belirli bir fırsatı vurguluyor.

Belki de NFT’ler için mali açıdan en kazançlı kullanım durumu DeFi’ye bağlanacak. Maker DAO, müzik telif ücretlerini ve nakliye faturalarını kendi platformlarına getirmek için şimdiden çalışıyor. Yakından takip ettiğim bir tanesi Persistance. Cosmos’a gelen ve işletmeleri hem NFT’ye hem de tabii ki Blockchain dünyasına getirmeye, DeFi’ye bakmaya ve bu NFT’leri DeFi’ye nasıl getirebileceğimize odaklanacak yeni bir oyuncu.

Bu arada 23 Eylül Ethereum fiyat analizi için buraya tıklayabilirsiniz. Bazı önemli bulgular söz konusu.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin