Kripto piyasası
Kripto piyasası düşüşü devam ediyor: Piyasa 4 milyar dolar daha geri geldi

Kripto para piyasasında yeşiller açıyor: Peki analistler bu durumu nasıl yorumluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün kripto para piyasasında yeşiller açıyor. Bitcoin, Ethereum, Ripple ve diğer altkoinler son 3 saatte içerisinde inanılmaz bir sıçrama yaptı. Bitcoin şu anda %8,5 oranında artışla 6.400 dolardan işlem görüyor. Lider kripto paranın piyasa değeri yazım sırasında 109,5 milyar dolar. Bir sürü grafik analisti Bitcoin’in 5.000 doların altına ineceğini öngörüyordu. Ancak Bitcoin, bugünkü fiyat artışıyla bu yorumların hepsini tersine çevirdi.

Bitcoin fiyat grafiği
Bitcoin fiyat grafiği

Kripto para piyasasında neredeyse tüm paralar artışa geçti

Ethereum üç saatten kısa bir sürede 415 dolardan işlem görüyorken 461 dolara sıçradı. Ethereum şu anda %8,5 oranında artışla 451 dolardan işlem görüyor. Ethereum yazım sırasında, 45 milyar dolarlık piyasa değeriyle 2. sırada yer alıyor. Topluluğun bir çok insanına göre, 5 bin dolarlık Bitcoin bir çığlık satın almasıydı. Ripple aynı zamanda, bu zaman diliminde 42 sent ile 48 sent arasında işlem gördü.

Ethereum fiyat grafiği
Ethereum fiyat grafiği

Yakın tarihli bir CNBC raporunda bir iş adamı ve ekonomist olan El-Erian, Bitcoin’in 5 bin doların altına düşmesi durumunda satın almaya değer olacağını söyledi. Ripple’ın işlem hacmi, Japonya ve Kore gibi Asya pazarlarından geldi ve son hacmin %10’unu oluşturan Bithumb ile Ripple fiyatı artışa geçti. Bithumb’da Ripple, birkaç saat önce 537 WON’dan işlem gördü. Ripple şu anda %5,7 oranında artışla 0,46 dolardan işlem görüyor. Ripple yazım sırasında, 18,3 milyar dolarlık piyasa değeriyle 3. sırada yer alıyor.

Ripple fiyat grafiği
Ripple fiyat grafiği

Fiyatların yükselişe geçmesi piyasanın düzelmesi için yeterli olacak mı?

Çeşitli borsalardaki sipariş defterlerine bakıldığında, 6.100 dolar seviyesinin altında güçlü bir alım baskısı görülüyor. Ancak fiyatların tekrar yükselişe geçmesi piyasanın düzelmesi için yeterli olacak mı? Bu ayın başındaki son çöküşü tahmin eden grafik analisti Brian Naylor konuya yönelik şunları söylüyor:

Şu anki satın alma gücü beklenmedik ve ferahlatıcı olsa da, ne kadar süreceğini beklemek zorundayız. Büyük alıcıların tekrar tekme atmadığını görmedikçe, 6.700 dolarlık aralığın üzerindeki büyük satıcılar fiyatları kontrol altında tutacak.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin