Kripto para piyasası hacmi düşüyor ve altcoinler kan kaybediyor!
Kripto para piyasası hacmi düşüyor ve altcoinler kan kaybediyor!

Kripto para piyasası yine kana bulandı ve altcoinler eriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Her şey altcoinler ve Bitcoin için umut verici görünmeye başlarken kripto para piyasası hacmi 230 milyar doların altına düşüyor. Bu nedenle neredeyse tüm kripto paralar durmak bilmeyen düşüşünü sürdürüyor.

Kripto para piyasası hacim grafiği
Kripto para piyasası hacim grafiği

Kripto para piyasası hacmi düşüyor ve altcoinler kan kaybediyor!

Kripto para piyasası hacmi 229 milyar dolara düşerek 2018 için yeni bir düşük seviyeye ulaştı. Bitcoin, SEC’in ETF kararını 30 Eylül’e ertelenmesini takip eden 24 saat içinde %7,65 düşüş yaşadı.  Bitcoin, SEC’in Bitcoin ETF’lerine ilişkin kararı açıklanmadan önce, 7.100 doların üzerinde bir artış gördü. Haberi takiben, fiyat 6.500 dolar seviyesine geriledi. Fiyat düşüşü, ilk 100 altcoinden sadece ikisi hariç diğerlerini olumsuz etkiledi ve kırmızı alanda işlem görmelerine neden oldu.

Piyasaya korku, belirsizlik ve şüphe hakim

Piyasadaki bu düşük seviyeler, Ocak ayı boğa sezonunu takip eden 2018 yılı boyunca ayı piyasasını gören piyasaya daha fazla korku, belirsizlik ve şüphe getiriyor.  En iyi 10 kripto para içerisinde fiyat düşüşünde en az Bitcoin etkilendi. Ripple (XRP) fiyatı %15 oranında düşüş gördü. Bitcoin Cash ise %12,82 oranında değer kaybetti. EOS ise %14,5 oranında değer kaybına maruz kaldı. SEC’in Bitcoin ETF kararını açıklayacağı önümüzdeki ay piyasada neler olacak hep birlikte göreceğiz.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin