Bir ülke daha Bitcoin düzenlemelerini uygulamaya koyuyor
Bir ülke daha Bitcoin düzenlemelerini uygulamaya koyuyor

Büyüyen kripto para sektörünün potansiyelini görmeyen bir ülke!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tayvan büyüyen kripto para sektörünün potansiyelinin farkında olmayan bir ülke. Tayvan’ın Merkez Bankası başkanı Yang Chin, bugün  adadaki Blockchain teknolojisi ve kripto paralar konusundaki coşku ve yeniliklerin ortasında sektörün geleceğine yönelik olumsuzluklar dile getirdi.

Kripto para konusunda Tayvan’ın düzenlemeleri belirsizliğini koruyor

Tayvan, tutarlı olmayan bir düzenleyici bakış açısıyla kripto paralar ile karışık bir ilişki kurmakta.  Çin’in anakarada kripto paraları yasaklamasını takiben, Tayvan adası kripto paraları tekrar incelemeye aldı. Kripto paralar konusunda Tayvan’ın düzenlemeleri herkesin bildiği gibi belirsizliğini koruyordu. Bu durum kripto paralar ve Blockchain örgütleri ile yasa koyucular arasında bir mücadeleye neden oldu.

Yang Chin’ın kripto paralar ve Blockchain’e yönelik uzunca açıklamaları, Merkez Bankası’nın dijital varlıkları ele aldığı bir konferans sırasında yapıldı. Banka yöneticisi, kripto paraların geleneksel para biriminin sahip olduğu “güven” unsurundan yoksun ve ayrıca volatilitesinin yüksek olduğunu söyledi. Ayrıca Yang Chin, kripto paraların istikrarsız olduğunu da sözlerine ekledi. Bu açıklamalar, Tayvan’dan sektöre yönelik açık ve etkili bir düzenleme bekleyen kripto para topluluğunu zorlayacak gibi görünüyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin