Alibaba ve onun bulut depolama hizmeti herkesi heyecanlandırıyor
Alibaba ve onun bulut depolama hizmeti herkesi heyecanlandırıyor

Alibaba bir Blockchain tabanlı bulut depolama hizmeti yayınladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Devasa Çin online perakende hizmeti Alibaba, bir Blockchain tabanlı bulut depolama hizmeti yayınladı. Aliyuun, hem baskın bulut bilişim hizmeti olarak, hem de Alibaba’nın e-ticaret ve çevrimiçi perakende alanlarındaki baskınlığının bir parçası olarak bulut hizmetlerini konumlandırmak için Blockchain kullanımına yöneliyor.

Alibaba Blockchain patent başvurusunun 43’ünü gerçekleştirdi

Alibaba, 2017 yılında 406 adet Blockchain patent başvurusunun 43’ünü gerçekleştirdi. Bu da onların tedarik zincirinde ve aynı zamanda bulut bilişim ve depolama hizmetlerinde Blockchain teknolojisi uygulamalarını gösteriyor. Aliyuun, bu ayın başlarında, Blockchain’i bir hizmet (BaaS) olarak sunma planlarını yayınladı ve şu ana kadar Aliyuun bulut altyapı hizmetinin %47’sini ve dünyanın bulut platform hizmetinin %27’sini sağlıyor.

Alibaba ve onun bulut depolama hizmeti herkesi heyecanlandırıyor

Genel olarak, bulut bilişim hizmeti pazarına %33 oranıyla Amazon, hakim. Bununla birlikte Aliyuun, Blockchain teknolojisini kullanmak için Alibaba’nın geniş altyapısını ve halihazırda kurulmuş ticaret ağını kullanma fikrini her zaman dile getirdi. Ayrıca şirket, sağlanan hizmetlerin büyüklüğünü, Blockchain uygulamasıyla ilgili verilerin elde edilmesinde lojistik avantaj olarak kullandı. Alibaba ve onların bulut bilişim hizmeti, Blockchain teknolojisinin geleceğinin neye benzeyeceği ile ilgilenen herkesi heyecanlandırıyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin