Kripto para piyasası için yatırımcıların tetikte olması gerekir
Kripto para piyasası için yatırımcıların tetikte olması gerekir

Kripto para piyasası uyuşuk ancak güçlü volatiliteye dikkat

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası erken iyileşme belirtileri sınırlı. Bitcoin ve ana altcoinler çoğunlukla yeşil renktedir; Ancak, ters eğilim şu ana kadar inandırıcı görünmüyor. Perşembe günü 119 milyar dolara varan kısa süreli bir düşüşün ardından, piyasanın toplam değeri 120 milyar doların üzerinde seyrediyor.

Kripto para piyasası için yatırımcıların tetikte olması gerekir

Piyasa dar aralıklarla ertelerken, uzun süre düşük dalgalanma dönemlerini genellikle güçlü hareketler takip ettiği için yatırımcıların tetikte olması gerekir.

Bitcoin perşembe gününden bu yana neredeyse %1 oranında kazanıyor, 3.573 dolar ile el değiştiriyor. İlk kripto para, hafta başından bu yana sıkı aralıktan kurtulamadı ve henüz bir sonraki atılım belirtisini gösteremedi.

Ripple ve Ethereum

Yine de birçok uzman, Bitcoin’in kısa vadeli risklerinin olumsuz yönde çarpıştığına inanıyor.

Ripple’ın XRP’si 0,3200 doların altına düşüyor XRP/USD, günlük bazda marjinal kazançlarla yazım zamanına göre 0,3178 dolardan işlem görüyor. Piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para, 0,3200 doların altındaki sürdürülebilir bir hamlenin teknik tabloyu kötüleştirmesine rağmen gayet iyi durumda.

Ethereum, yazım sırasında 117.59 seviyesine ulaştı. Kripto para, ETH hareketlerini tetikleyebilecek taze katalizörler olmadığından Bitcoin ve diğer altcoinler ile birlikte senkronize olarak hareket ediyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin