En zeki varlıklar piyasaya giriyor: Bitcoin yavaş ama istikrarlı büyüyecek
En zeki varlıklar piyasaya giriyor: Bitcoin yavaş ama istikrarlı büyüyecek

Charles Hoskinson: ”Bitcoin, en erken 10-11 yıl içinde geri dönecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano kurucusu Charles Hoskinson’a göre Bitcoin, en erken 10-11 yıl içinde 2017’de görülen seviyelere geri dönecek.

Bitcoin gelişimi için kurumsal yatırımcılar şart

Sonunda pazar sağlam bir zemine kavuşacak, ama o zaman kripto para birimleri tamamen farklı ve çok daha olgun bir ekosistem olacak.

Hostelegraph’ın röportajında ​​Hoskinson konuya yönelik şu açıklamaları yapıyor:

Kripto endüstrisi için 2017 yılında bulunduğumuz yere geri dönmemiz 11 yıl alabilir, ancak bu noktada çok farklı bir ekosistem oluşacak. Milyonlarca, belki de milyarlarca kullanıcı olacak. Birçok tüketici odaklı ürün oluşturulacak, kullanımı kolay olacak, hatta büyükannenin bile kullanabileceği bir sistem oluşacak. Ayrıca, birçok zor şey çözülmüş olacak: Biri ölürse, özel anahtarlarını nasıl alırız, vergileri nasıl kullanırız, tüm düzenlemeler nasıl yapılacak.

Bitcoin’in ekosistem gelişimi için çift yatırım stratejileri ve gelişmiş araçlarla ilgilenen kurumsal yatırımcının gelmesinin bir ön şart olduğuna inanıyor. Bu, kripto projelerinin geliştiricilerinin, yol haritalarını, Wall Street kısa satışlar için yeni türevler, seçenekler ve araçlar ararken ciddi uzun vadeli yatırımcılara yönelmeleri gerektiği anlamına geliyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin