Bitcoin destansı boğa koşusunun neresinde? İşte 3 analistten 3 tahmin
Bitcoin destansı boğa koşusunun neresinde? İşte 3 analistten 3 tahmin

Kripto para piyasası toparlanıyor, Boğa piyasasında mıyız?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası, artık yeşil rakamları göstermekte ve son 24 saat içinde toplam piyasa kapitalizasyonuna yaklaşık yüzde 15 oranında önemli miktarda geri kazanım eklemekte.

İlk 10’da olan kripto para birimleri öncülük ediyor

Bu genel değişimin bir kısmı, geçtiğimiz ay son bir yükselişin ardından ticaret hacminde istikrarlı bir artış ile ilişkili olmalıdır. Bu ilave işlem hacmi, pazarların nispeten sabit kalmasına rağmen daha istikrarlı bir ilgi göstermekte.

İyi sonuçlar veren kripto paralara daha derin bakarsanız, Litecoin ve EOS ilk 10’da en önde giden kripto paralar. Bu kriptoların ikisi de son 24 saatte yaklaşık yüzde 14 kar etti. İlk 10’un geri kalanı, Ethereum da dahil duruma azda olsa ayak uydurmaktalar.

Boğa piyasasında mıyız?

Bitcoin birkaç hafta önce 4.000 doları aştığı için, genel piyasa hissinde kesinlikle pozitif artışla bir değişiklik var ve pazar düşüşün düzelmesi daha iyi bir haber.

Bitcoin’in 4.000 ABD Dolarının altına düştüğünü gördük, ancak aynı zamanda ilk 10’un, uzun sürelerde nasıl olumlu sonuçlar elde ettiğini de gördük. Bitcoin şimdi yüzde 3’lük fiyat artışıyla 4.000 dolara dönmeye çok yakın.

Geçtiğimiz birkaç ayda, Kıtalararası Borsalar ilerlemeye devam ediyor. J.P. Morgan’ın kendi Blockchain tabanlı kripto para birimini başlattığı görüldü, Julius Baer dijital varlıklar için planlarını açıkladı ve Fidelity kendi kripto para birimi planlarının son aşamasına ve çok daha fazlasına yaklaştı.

Şaşırtıcı olmayan kurumsal piyasa faaliyeti Şubat ve Mart 2019’da teknik göstergeleri etkileyebileceği ölçüde kaynaştı. Şu anda, giderek daha fazla sayıda insan kripto para birimine daha fazla önem veriyor ve tüm göstergelere göre insanlar kripto satın alıyor.

Geri kazanımlar

Litecoin her zaman umut verici bir kaçınılmaz para olmuştur ve son hafta ve aylarda en iyi fiyat artışıyla piyasa kapitalizasyonunda daha büyük bir pay için savaşmaya geri döndü. EOS, bu yılın başından bu yana sürdürülebilir bir büyüme yolunda devam ediyor. Binance Coin, şaşırtıcı derecede iyi çalışan ve büyümeye devam eden başka bir kripto paradır.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin