BSV ve diğerleri
5 en iyi kripto performansına genel bakış: BSV, XEM, TRX, BNB, BTC

Kripto para piyasası görünümü: Düşüş trendi devam ediyor ve ticaret hacmi düşüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası, bu haftaki düşüş trendini takip ederek, 5 milyar dolarlık bir değer kaybı yaşıyor ve büyük paralar düşük hacimlerle işlem görüyor.

Bitcoin fiyatında son durum

CoinMarketCap verilerine göre, Bitcoin fiyatı 6.556 dolar seviyelerinde ve kripto para azalan hacim ile işlem görüyor. Haftanın başında Bitcoin’in 24 saatlik işlem hacmi yaklaşık 5,5 milyar iken, bugün 24 saatlik işlem hacmi yaklaşık 4,5 milyar oldu. Bu durum muhtemelen, bir Bitcoin ETF’si başvurusu için SEC kararının ertelenmesi haberini takip ediyor.

8 Ağustos kripto para piyasası görünümü

Bitcoin’in piyasa baskınlığı, işlem hacminin tüm kripto para piyasası boyunca azalması gerçeğini yansıtarak, %48 oranında nispeten sabit kalıyor. Kripto para piyasası hacmi neredeyse %14’lük bir düşüşle 232 milyar dolar seviyesinde yer alıyor.

Altcoinlerde son durum

Stablecoin Tether haricinde, ilk 10 altcoinin her biri ayı piyasasında kan kaybetmeye devam ediyor. Özellikle Ripple (XRP) bugün %14 oranında bir değer kaybı yaşıyor. Bu kripto paralar, Bitcoin’in etrafındaki şüphecilikten dolayı maddi zarar görüyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin