6 Nisan kripto para piyasası fiyat analizi
6 Nisan kripto para piyasası fiyat analizi

Kripto para piyasası genel görünümü: Kazanan ve kaybeden paralar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası, son 24 saat içinde kripto paraların çoğunluğu iyi kazanç elde ettiği için “yeşil bir gün” geçiriyor gibi görünüyor. Bitcoin dünkü seviyesinden biraz daha yükseğe tırmanmayı başardı ve 6.512 dolar seviyesinde kaldı. Şu anda, en büyük 100 tokenin 93’ü yeşil alanda işlem görüyor.

Bitcoin fiyat grafiği
Bitcoin fiyat grafiği

Kripto para piyasası hacmi 214 milyar doları aştı!

Toplam piyasa hacmi, dün geçtiğimiz aydan bu yana 7 milyar dolar çıkarak, 214 milyar doları aştı. Bitcoin’in piyasa hakimiyeti %52,6’ya düştü, bu büyük olasılıkla alıcıların altcoinlere geri dönmesinden kaynaklanıyor. Bitcoin yazım sırasında %1,5 oranında artışla 6.512 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Ethereum fiyat grafiği
Ethereum fiyat grafiği

Bitcoin sağlam kalıyor ve geçen yıla oranla %2,73 daha fazla değer kazandı. Fiyatta büyük bir sıçrama yok, ancak istikrarlı bir artış, alıcıların dipten aşağıya sıçramaya başladığını gösteriyor. Ethereum yazım sırasında, %3,2 oranında artışla 300 dolardan işlem görüyor. Ethereum şu anda, 30,5 milyar dolarlık piyasa değeriyle 2. sırada yer alıyor. Ripple %9,8 oranında artışla 0,32 dolardan, EOS ise %3 oranında artışla 4,8 dolardan işlem görüyor.

 VeChain fiyat grafiği
VeChain fiyat grafiği

Kazanan ve kaybeden kripto paralar

Akıllı sözleşmeler ve tedarik zinciri yönetimi odaklı VeChain (VET) tokeninin fiyatı, Nasdaq’ın resmi internet sitesinde VeChain ile ilgili yayınlanan bir içerikten dolayı yüzde 60’ın üzerine çıktı. Geçtiğimiz 8 ay içinde, VET dün en büyük kazanımlarını sürdürdü ve günün en çok değer kazanan kripto parası oldu. En büyük 100 tokenin %30’u bugün çift haneli rakam büyümelerini görüyor. Dropil (DROP) fiyatında %944’lük bir düşüşle %1’in üzerinde fiyat düşüşü yaşayan tek kripto para olmaya devam ediyor. Bu seviyelerle Dropil günün en çok kaybeden kripto parası oluyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin