BitMEX'ten dikkat çeken yeni bir vadeli hamlesi geldi
BitMEX'ten dikkat çeken yeni bir vadeli hamlesi geldi

BitMEX CEO’su: “Ether, çift haneli bir shitcoin!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BitMEX CEO’su ve sektörün en büyük Bitcoin boğalarından biri olan Arthur Hayes, Ether’i “çift haneli bir shitcoin” olarak adlandırdı ve fiyatının 100 doların altına düşeceğini söyledi.

BitMEX CEO’su: “Bugün, Ether 200 dolara doğru kayıyor.”

BitMEX’in CEO’su diğer birçokları gibi, ETH fiyatlarındaki düşüş için ICO’lar, değersiz tokenler ve geliştirici ekipleri suçluyor. Hayes açıklamalarına şu sözlerle devam ediyor:

Bugün, Ether 200 dolara doğru kayıyor. Birçok token projesi 2017’den bu yana en az yarı yarıya düştü. En kötüsü, sıfırdan biraz yukarısı.

2017 yılını, shitcoin miktarını ve Pepe Coin gibi şaka tokenleri referans alarak Hayes şunları söyledi:

 2017’deki reel kâr, Ether sahipleri, shitcoin projeleri ve organizatörler tarafından elde edildi.

Arthur Hayes, Ether’in 100 doların altına düşeceğini iddia ediyor

Bazı yatırımcılar Ethereum’un ölçeklendirilmesinde yaşanan gelişmeler nedeniyle Ether’in 100, hatta 200 doların altına düşmeyeceğini belirtirken Hayes, Ether’in 100 doların altına düşeceğini iddia ediyor.

Ethereum fiyat grafiği
Ethereum fiyat grafiği

Ethereum, Ocak 2018’de görülen tüm zamanların en yüksek seviyesinden (1.400 dolar) şu anda yüzde 80’in altında olsa da, Ether’in fiyatının 100 doların altına ya da hatta 200 doların altına düşmesi olası görünmüyor. Ethereum yazım sırasında, %3,2 oranında artışla 300 dolardan işlem görüyor. Ethereum şu anda, 30,5 milyar dolarlık piyasa değeriyle 2. sırada yer alıyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin