featured

Bitcoin yeni zirvelere yaklaşırken kripto piyasası boğa koşusuyla yükseliyor! İşte yüzde 10’un üzerinde kâr eden coinler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası bugün itibariyle boğa hareketliliğinin etkisinde. Küresel kripto piyasa değeri son 24 saatlik seviyenin yüzde 4 üzerinde seyrediyor. Basın saati itibariyle toplam değer 1,44T dolar seviyesinde. Küresel işlem hacmi 24 saat içinde yüzde 7 artarak basın saati itibariyle 69,8 milyar dolara ulaştı. Bununla birlikte Korku ve açgözlülük endeksi 77 seviyesinde ve biraz yükselmiş görünüyor.

Bu yükselişin arkasındaki temel neden bu hafta açıklanması beklenen haberlerdi. Kripto para piyasası için önemli olan ABD TÜFE verileri açıklandı ve bu yatırımcıların güvenini arttırdı. Son veriler ABD’de enflasyonun bir önceki aya nazaran geriledi ve Fed’in faiz artırım planı gevşek para politikalarına işaret etmekte.

Kripto piyasasıyla birlikte Bitcoin ve altcoinler yükseliyor!

Kripto para piyasasındaki hareketle birlikte Bitcoin (BTC) boğa koşusuna devam etti. Bugün itibariyle BTC fiyatı günlük yüzde 5 artışla 37.480,51 dolara yükseldi. Haftalık bazda yüzde 2,2 artış kaydettikten sonra basın saati itibariyle 37,39K dolar seviyesinde bulunuyor. Bitcoin fiyatının bir sonucu olarak işlem hacmi yüzde 21,93 artışla 28,24 milyar dolara ulaştı. Aylık bazda son 30 gün içinde yüzde 37 değer kazandı ve yatırımcının dijital varlığa güveninin arttığına işaret ediyor.

Bitcoin Kripto

Bunun yanında Bollinger bantları farklı kapatarak birbirine yaklaşıyor ve bu durum Bitcoin fiyatındaki dalgalanma seviyelerinin düştüğünü gösteriyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) ortalama çizginin altında ve yükselişe rağmen Bitcoin fiyatı üzerinde ayı hakimiyetini gösteriyor.

Ethereum ve XRP fiyat analizi

Lider kripto para Bitcoin ile birlikte Ethereum (ETH) da boğa hareketine başladı. Bugün 16 Kasım itibariyle ETH fiyatı yüzde 92’lin bir artışla 2.055,03 dolara yükseldi. İşlem hacmi son 24 saate yüzde 2,05 artışla 12,85 milyar dolara ulaştı.

Bollinger bantları farklılaşarak Ethereum fiyatında yüksek oynaklık seviyelerine işaret ediyor.  Bunun yanında Göreceli Güç Endeksi (RSI) ortalamanın altında ve bugünkü yükselişe rağmen Ethereum fiyatında ayı hareketinin başlayacağı düşünülüyor.

Diğer büyük kriptolardan biri olan XRP, son zamanlarda zorlu bir süreçten geçmesine rağmen yükseliş eğiliminde. Son 24 saatte yüzde 3’ün üzerinde bir artışla 0,6518 dolara yükselmişti. Bu yazının yazıldığı sırada ise 1,24 puanlık hafif bir düşüşle 0,6438 dolardan işlem görüyor.

AVAX, SOL ve RUNE yükselirken Bitcoin Minetrix’e olan ilgi artıyor!

Boğa hareketi etkisinde olan Avalanche (AVAX) fiyatı, günlük yüzde 22’lik bir yükseliş kaydettikten sonra 23,64 dolarda kaldı ve haftalık yükseliş yüzde 75’in üzerinde seyrediyor. Günlük işlem hacmi yüzde 72,58 artarak 1.925.300.045 dolar civarında seyrediyor.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) aşırı alım bölgesindeki ortalama çizginin üzerinde olduğu için Bollinger bantları Avalanche fiyatında yüksek oynaklık seviyeleri gösteriyor. Bu ayrışma ve bugünkü yükseliş Avalanche fiyatında potansiyel bir boğa hareketine işaret ediyor.

Solana (SOL) da boğa hareketine başladı ve SOL fiyatı günlük yüzde 9 yükseliş kaydettikten sonra 65,44 dolardan işlem gördü. Piyasa değeri son 24 saate yüzde 15,50’lik bir artış kaydetti ve aynı zaman diliminde işlem hacmi 4.285.880.271 dolar oldu.

SOL için Bollinger bantları birbirinden ayrılıyor ve Göreceli Güç Endeksi (RSI) aşırı alım bölgesindeki ortalama çizginin üzerinde işlem görüyor. Bu durum, Solana fiyatında yüksek volatilite seviyelerine işaret ediyor ve bu boğa piyasası için olumlu bir işaret sayılıyor.

Son olarak günün en çok kazananlarından biri THORChain (RUNE) oldu. RUNE fiyatı günlük yüzde 11’lik bir düşüş kaydettikten sonra 6,3 dolara yükseldi. İşlem hacmi son 24 saate 15,75 artarak 526.840.789 dolardan işlem gördü. Haftalık artış şu anda yüzde 79 seviyesinde bulunuyor. RUNE’un işlem hacmi aynı dönemde yüzde 24 artarak şu anda 540 milyon dolar seviyesinde.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) aşırı alım bölgesinde ortalamanın üzerinde olduğu için Bollinger bantları RUNE yüksek volatilite seviyeleri göstererek ayrışıyor.  Bu da alım durumunun arttığına işaret ediyor.

Bitcoin Minetrix yeni başarılara koşuyor..!

Bitcoin Minetrix, normal insanların merkezi olmayan Bitcoin madenciliğine katılmasını sağlayan bulut madencilik platformu. Kripto para piyasasındaki yükselişle birlikte yatırımcılardan büyük ilgi gören varlık kısa bir süre sonra 7. etabı bitirmek üzere. Bununla birlikte BTCMTX tokeni, ön satışlarda yeni bir aşamaya başlamaya hazırlanıyor.

Sağladığı avantajlarla madencilik dolandırıcılığı risklerini ortadan kaldıran varlık, bununla birlikte minimum uzmanlık ile sıradan yatırımcıya BTCMTX tokenlerini kolayca stake ederek pasif gelir elde etme olanağı veriyor.

Bitcoin Minetrix’in yerel tokenini stake etmek de oldukça kolay. Ethereum ile uyumlu bir cüzdan aracılığı ile alım satımı kolayca yapılan BTCMTX, bulut madenciliği karşılığında ticareti yapılamayan ERC-20 token kredileri kazandırıyor. Son güncellemelerle yeni bir rekor daha kıran Bitcoin Minetrix, 4.000.000 dolar birikim toplayarak yatırımcının güvenini kazanmış görünüyor.

Bitcoin Minetrix’ı ziyaret edin

 

blockchainreporter

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin