Kritik gelişme: Çok sayıda altcoin, kripto borsalarından delist edilebilir!
Kritik gelişme: Çok sayıda altcoin, kripto borsalarından delist edilebilir!

Kripto para piyasası, ayı piyasasına giren küresel borsalardan daha iyi durumda!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası dünkü kırmızı hareketini sürdürürken hisse senetlerine karşı güçlü bir “nispi güç” gösteriyor. Bu arada, ayıların nüfuz ettiği dünya borsalarının durumu daha kötü.

Max Keizer: “Hisse senetlerine ve tahvillere yatırılan paralar, Bitcoin’e dönecek.”

Kripto para piyasası, Bitcoin’in %2, Ethereum’un %3,41, XRP’nin %3,13 oranında düşüşü ile birlikte aşağı yönlü bir eğilime girdi. Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), TRON (TRX) ve IOTA (MIOTA) yüzde 5’e yakın değer kaybına uğradı. Ancak Max Keizer’ın, kripto VC fonlarındaki Partner olarak belirlediği üzere, Bitcoin hisse senetlerine karşı güçlü bir rakip olarak işlem görüyor.

Bitcoin hisse senetlerine karşı güçlü ‘nispi güç’ gösteriyor. Bu eğilim devam ettikçe, hisse senetlerine ve tahvillere yatırılan paralar, Bitcoin’e dönecek. Orta vadede yeni ATH’ler görüyorum.

Nispi güç, bir finansal enstrümanın veya hisse senedinin diğer enstrümanlara, hisse senetlerine veya sanayiye kıyasla fiyat eğiliminin ölçüsü. Her ne kadar kripto para piyasası yavaşça kırmızıdan uzaklaşmaya çalışıyor olsa da, kripto para piyasası, ayı piyasasına yavaş yavaş giren küresel borsadan farklı olarak yeşil renkte.

Küresel borsalar 2019’u ayı yılı haline getiriyor: Kripto para piyasası ise direnişte!

Eğer dünya borsalarına bakarsak, analistlere göre piyasaların yakın zamandaki eğilimi aşağı yönlü. Mevcut senaryo aşağıdaki grafikte gösteriliyor.

Kaynak: Zerohedge
Kaynak: Zerohedge

Bank of America Merrill Lynch’e göre, ayılar ABD dışında ve MSCI’nin küresel hisse senedi endeksinin yaklaşık yüzde 58’i bir ayı piyasasına işaret etmekle birlikte daha da kötüleşiyor. Almanya’nın DAX Performans Endeksi yıllık %13,28 düşüşte ve İtalya’nın FTSE MIB’si bu yıl yüzde 14 düşüşte, Avrupa’daki piyasalar ise daha fazla can çekişiyor. Bununla birlikte, özsermaye endekslerinin çoğu  düzeltmeye ulaşıyor. Ayılar halihazırda küresel borsalara girdi ve şu anda 2019’u ayı yılı haline getiriyor.

En.mehrnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin