Shiba Kasım ayında yeni dipleri test ediyor: Haftanın en çok kaybeden altcoinlerinde son durum
Shiba Kasım ayında yeni dipleri test ediyor: Haftanın en çok kaybeden altcoinlerinde son durum

Altcoinler kripto kışını hissetmeye başladı: ETH, LTC, DASH ve NEO 2018 yılı fiyat kazançlarını sildi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Alternatif kripto para birimleri (altcoinler) kripto kışını hissetmeye başladı ve büyük altcoinler önceki yıl fiyatlarının altına düşmeye başladı.

Büyük altcoinler, bugüne kadar ki en kötü performanslarını sergilediler

Bitcoin, dünkü düşüşüyle 11 Ekim’den beri en sert düşüşünü yaşadı. Bitcoin’in düşüşüyle birlikte Dash, Litecoin, Bitcoin Cash, Ethereum ve NEO gibi büyük altcoinler, bugüne kadar ki en kötü performanslarını sergilediler.

Haftalık grafik
Haftalık grafik

Yazım sırasında DASH, 284 dolardan işlem gördüğü yüksek seviyelerinden 154 dolara düştü. Bitcoin Cash ise 2017 Ekim dönemine kıyasla (472 dolar) düşük bir fiyatla 417 dolardan işlem görüyor.  Ethereum da geçtiğimiz yıl 305 dolardan işlem görürken şimdi 197 dolar seviyesinde yer alıyor.

Bu, Bitcoin’in düşüş eğiliminde bir tersine dönme mücadelesinin sonucu

Aynı zamanda yıllık olarak LTC ve NEO için sırasıyla 6,66 dolar ve 12,55 dolarlık düşüşle aynı durum söz konusu. Bu durum aynı zamanda, Bitcoin’in devam eden düşüş eğiliminde bir tersine dönme mücadelesinin sonucu.

Geçen yılın sonunda, ICO çılgınlığı tarafından teşvik edilen bu fiyat hareketinin sonucunda 20.000 dolar olan Bitcoin fiyatına vuran devasa bir boğa dalgası patlaması yaşandı. Kripto para piyasası 817 milyar dolar ile zirveye ulaştı.

Daha kötüsü mü gelecek?

Bitcoin ilk olarak bu yılın Mart ayında önemli bir göstergenin altına düştüğü için işler değişti. Bu durum yatırımcıların tamamen çıkmaya çalıştıkça daha fazla düşüş koşulunun gerçekleştiğini gösterdi. 200 Günlük Hareketli Ortalama (DMA), Bitcoin’in 12 Mart 2018 tarihinde 10.000 doların üzerine çıkmaya çalıştığı zaman, ikinci kez tam bir boğa kontrolü kaybını gösterdi. Öyle görünüyor ki ayılar, yeni yıla girerken kontrolü tekrar ele geçirecek.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin