Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte
Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte

Kripto para piyasalarında son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

7 Haziran Cuma, Kripto para piyasaları toplam sermayesi, 253 milyar dolar seviyesinde seyrediyor. Hafta başında yaklaşık 20 milyar dolarlık fon çıkışı sonrasında hafta boyunca toplam kripto para sermayesinin 250 milyar dolar civarında devam ettiğini görüyoruz.

Son 24 saatlik ortalama işlem hacmi ise CoinMarketCap verilerine göre 70,3 milyar dolar olarak kaydedildi.

Pazartesi günü yaşanan düşüş ile birlikte piyasayı domine eden kripto para Bitcoin, 8.700 dolar seviyesinden hızlı bir şekilde aşağı geldi. Kritik olarak görülen 8.500 dolar desteğine de tutunamayınca BTC’nin dolar karşısında 7.400 dolara kadar düştüğü gördük. Şu an bu zemine tutunduğu gözlenen Bitcoin, yeniden toparlanma çabası ile 8.000 dolar sınırında bulunuyor.

Bugün Litecoin (LTC), güne piyasadan daha hızlı bir yükseliş ile başlarken(+ yüzde 8), ardıdan XRP yüzde 5’e yakın kazanımı ile dikkat çekiyor. ilk 10 kripto parada pozitif bir görünüm hakimken 8. sırada bulunan Bitcoin SV’nin yüzde 5’e yakın kaybı bulunuyor.

İlk 10 kripto para 7 Haziran destek direnç seviyeleri

ilk 10 kripto para dünkü değerlerine göre gün içi destek direnç seviyelerini şu şekilde hesapladık:

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin