Ödemeler devi Visa ve LINE bu kripto projesinde güçlerini birleştiriyor
Ödemeler devi Visa ve LINE bu kripto projesinde güçlerini birleştiriyor

Ödemeler devi Visa ve LINE bu kripto projesinde güçlerini birleştiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Visa, 2018 yılının dördüncü çeyreğinde dünya genelinde yaklaşık 1,66 milyar banka kartı ve 781 kredi kartına sahipti. LINE mesajlaşma uygulamasındaki kullanıcılar, doğrudan uygulamadan kripto Visa için başvuru yapma olanağına sahip olacaklar.

Ödemeler devi Visa ve LINE kripto alanında yeni yatırımlar yapıyor

Amerikan ödemeleri devi Visa ve Japonya’daki LINE Pay Corporation, yeni Blockchain ve dijital ödeme çözümleriyle ortaklık kuruyor. Cointelegraph’a göre, haberler 6 Haziran’daki bir basın açıklamasında halka duyuruldu. Visa’nın, 2018’in dördüncü çeyreğinde dünya çapında yaklaşık 1,66 milyar banka kartı ve 781 kredi kartı olduğu bildirildi. Basın açıklamasında LINE’ın şu anda dünya çapında 187 milyon kullanıcısı olduğunu belirtildi.

LINE ayrıca şu anda firmanın mobil ödeme hizmeti Line Pay altında kayıtlı olan 50 milyon kullanıcıya sahip. İşbirliği, iki örgütün çok çeşitli dijital hizmetler üzerinde çalıştığını görecek. Beklenen ürünlerden bazıları, Blockchain teknolojisinin destekleyeceği yeni fintech çözümlerine değinecek. Diğer hizmetler, alternatif borsa işlemlerinin yanı sıra işletmeler arası ve sınır ötesi ödemeleri desteklemeyi amaçlayacak.

Visa ve Japonya merkezli LINE Pay ortaklık kuruyor

LINE mesajlaşma uygulamasındaki kullanıcılar, doğrudan uygulamadan dijital Visa için başvuru yapma olanağına sahip olacaklar. Ayrıca, gelecekte mobil tabanlı ödeme hizmetlerinin kesintisiz olmasını sağlamak için mevcut Visa kartlarını bağlayabilecekler. Cointelegraph konuya yönelik şunları bildirdi:

Firmalar, dünya genelinde Visa’nın 54 milyon satıcı lokasyonunda kullanıma sunulacak. LINE Pay’in doğrudan kabul edilmediği durumlarda bile, basın açıklamasında kullanıcıların LINE Pay dijital cüzdanlarını kullanarak ticari işlemlerini izleyebilecekleri belirtiliyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin