Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte
Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte

Kripto para piyasalarında güne başlarken: İlk 10 kripto paranın destek direnç seviyeleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasaları toplam sermaye miktarı, sabah saatlerinde 245,6 milyar dolar seviyesi ile artmaya devam ediyordu. CoinMarketCap verilerine göre ise son 24 saatlik ortalama işlem hacmi 103 milyar doları bulmuş durumda.

Dün kısa bir düzeltme yaşadıktan sonra yeni gün başlangıcı ile yeniden 8.000 doların üzerine çıkmayı başaran Bitcoin’in (BTC), pazar payında ise bir miktar düşüş gözleniyor. Kripto para piyasalarına giren fon miktarı artarken, BTC’nin pazar payının bir miktar düşmesi altcoinlerin BTC’ye karşıda bir miktar değer kazanmasına neden oluyor.

Yaşadığımız bu son yükseliş trendi bilindiği gibi Bitcoin ağırlıklı olarak gerçekleşirken piyasa tarafından altcoin pazarında bir patlama bekleniyor. BTC pazar payı oranı aşağı doğru geldikçe altcoin pazarının daha da değer kazandığını görebileceğiz.

15 Mayıs ilk 10 kripto para destek – direnç seviyeleri

Dün oluşan fiyat hareketlerine göre sermaye büyüklüğü göz önüne alınarak sıralanan ilk 10 kripto paranın destek – direnç ve pivot seviyelerini şu şekilde hesapladık:

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin