Bitcoin yeni bir rekor kırdı!
Bitcoin yeni bir rekor kırdı!

Bitcoin hash rate, 100 trilyon ABD dolarında! Bu ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pazar büyüklüğüne göre bir numaralı kripto para birimi Bitcoin, kripto topluluğunun bazı üyelerinin yanı sıra uzman, analistler ve yatırımcıların beklentilerini geride bıraktı. Bununla birlikte, varlığın son zamanlarda yeni sürprizlerle gelme olasılığı var gibi görünüyor.

Bitcoin hash rate modeli 100 trilyon ABD dolarında

Hash rate, bir madencinin, madencilik adı verilen bir işlemle yeni kripto paraları basılmasına yol açan karmaşık matematik problemini çözme yeteneğinin bir ölçüsüdür. Hash rate, ne kadar yüksekse, sistemin verimliliği o kadar yüksek olur ve madencilerin blok ödülleri kazanması o kadar kolay olur. Bu, daha yüksek bir hash rate’ın ağ için daha düşük olandan daha sağlıklı olduğu anlamına gelir.

Mevcut büyük boğa piyasasının bir sonucu olarak, Bitcoin hash rate’ı 100 trilyon ABD doları ile modellendi, bu da Bitcoin’in 2020 yılına kadar 10.000 ABD dolarına ulaşacağını ve ardından büyüme hızının aşıldığını gösteriyor. Mevcut pazarda, Bitcoin bu makaleyi yazarken zaten 8.000 doların üzerinde. Bu, 2018 ayı pazarından sonra Bitcoin için iyileşmeyi öngören, ancak bunun çok hızlı olacağını düşünmeyen birkaç uzmanın beklentilerini çürütüyor.

Öfkeli Bitcoin boğa koşusu devam ediyor

Bitcoin, bugünün erken saatlerinde 7.000 dolardan biraz fazlaydı. Ancak, yükselmeye başladığında, 8.000 doları geçmesi sadece birkaç saat sürdü. Bu fiyat artışını son zamanlardaki önemli haberlerin tetiklediği düşünülüyor. Kripto para birimi topluluğunun şimdi sorduğu soru şu: Piyasa momentumu bu şekilde devam edecek mi? Bunu sadece zaman gösterecek…

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin