Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte
Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte

Kripto para piyasaları hafta sonuna nasıl girdi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

25 Mayıs Cumartesi günü itibarıyla kripto para piyasaları toplam sermaye miktarı 250 milyar doların hemen bulunuyor. dünkü rakamlara göre piyasaya giren fon miktarında yaklaşık 5 milyar dolar kadar artış olduğunu görüyoruz.

Buna paralel olarak son 24 saatlik işlem hacmi ortalamasına baktığımızda; 82,1 milyar dolar olarak kaydedilen hacim miktarının da yükseldiği görülüyor.

Piyasanın en büyük kripto parası olan Bitcoin’in pazar payında bir miktar gerileme görülürken ( yüzde 56,7), BTC’nin dolar karşısında 8.000 dolar sınırını geçme mücadelesinin devam ettiği izleniyor.

Mayıs ayında başlattığı yükseliş trendi ile 8.300 dolar seviyelerini gören BTC’nin ortalama piyasalarda 8.150 dolar engelini aşamaması, kripto paranın nispeten 7.700 – 8.150 dolar geniş bandında hareket etmesine neden oluyor.

Diğer büyük sermayeli kripto paralar yatay bantta dalgalı hareketler gösterirken BNB coinin yükseliş trendini devam ettirdiğini söylemekte fayda var. Buna göre ilk 10 kripto paranın gün içi önemli olabilecek destek, direnç ve pivot seviyelerini belirlediğimiz tablomuzu aşağıda inceleyebilirsiniz.

25 Mayıs ilk 10 kripto para destek direnç seviyeleri

Dün oluşan fiyat hareketlerine göre ilk 10 kripto paranın gün içi destek, pivot ve direnç seviyelerini şu şekilde belirledik:

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin