Bitcoin’in rekorunu kıran YFI token, Binance’te 77 bin doları gördü!
Bitcoin’in rekorunu kıran YFI token, Binance’te 77 bin doları gördü!

Boğalar hazırlık yapıyor: Bitcoin yükselişi başka bir teknik gösterge ile destekleniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Görünüşe göre, tüm olasılıklar yükseliş eğilimi gösteren başka bir teknik gösterge ile Bitcoin fiyatında ani yükselişi işaret ediyor. Bununla birlikte, Bitcoin fiyatını yeni yüksek seviyelere gönderebilecek potansiyel bir gelişme hala beklemede.

Başka bir teknik gösterge yükselişe geçti

Küçük bir geri çekilmeden sonra, Bitcoin fiyatı tekrar son zamanlarda 8.000 doları aşan yola geri döndü. Bu son büyüme özellikle bir numaralı kripto para için önemliydi, çünkü piyasa duyarlılığının en doğru uzun vadeli göstergelerinden biri olan 200 günlük hareketli ortalama (MA), 12 aydan daha uzun bir süredir ilk kez yükselişe geçti.

Bunun kuşkusuz boğalar için iyi bir işaret olmasına rağmen, BTC fiyatının kısa vadede başka bir gerileme yaşayabileceği göz ardı edilmemelidir. 200 günlük MA, son fiyat yükselişi nedeniyle yükselişe geçti (genel olarak Bitcoin 2019’da yüzde 110’dan fazla arttı). BTC fiyatı tekrar düşerse, gösterge düşüş eğilimine doğru eğilmeye başlayabilir.

Bitcoin boğaları!

Şu anda, BTC, Haziran 2018’den bu yana en yüksek fiyatına ulaşan 8.500 doları aşmak için iyi bir konumda. “Kripto kralı” son haftalarda bu önemli direnç seviyesini kırmak için birkaç kez başarısız oldu. Öte yandan, ticaretteki gerileme ayıların eline geçebilir. İkili üst senaryoda potansiyel olarak Bitcoin fiyatı 6.000 dolara düşebilir.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin