Kripto para pazarı için farklı web siteleri ve mobil uygulamaları oluşturuldu
Kripto para pazarı için farklı web siteleri ve mobil uygulamaları oluşturuldu

Kripto para pazarının izini sürmek için tasarlanmış en iyi 3 uygulama

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimi pazarı, Bitcoin, Ethereum, Stellar ve diğerleri gibi farklı kripto para birimlerinin fiyatlarını ve piyasa kapitalizasyonlarını içerir. Şu anda binlerce kripto para birimi var ve piyasa kapitalizasyonu şu anda 124.123.711.224 dolar değerinde.

Kripto para pazarı için birçok farklı web siteleri ve mobil uygulamaları oluşturuldu

Kripto pazarının izini sürmek için tasarlanmış farklı web siteleri ve mobil uygulamalar var, bunlardan kullanıcı yorumlarına göre en iyi 3’ü şu şekilde:

CryptoCompare.com

Üstün API ve gerçek zamanlı verileri ile bilinen CryptoCompare, 2014’ten beri kripto alanına hizmet vermektedir.

CryptoCompare, 5300’den fazla kripto para ve 240 bin işlem çifti için gerçek zamanlı verileri gösterir ve bu durum, piyasaya genel bir bakış için yeterlidir. Kullanıcılar canlı Sipariş Kitaplarını, geçmiş verilerini, raporları, sosyal verileri ve tüm kriptodaki yorumları görebilirler. Web sitesinin kullanımı çok kolaydır ve herkes için ücretsizdir.

CoinGecko.com

2014 yılında kurulan CoinGecko, normal fiyat takibi, piyasa değeri ve işlem gören hacim dışında topluluk büyümesini, ekiplerin ev sahipliği yaptığı etkinlikleri ve açık kaynak kod geliştirmeyi izlemeye odaklanıyor.

CoinGecko’nun ekibi çok dinamik ve Twitter, Telegram ve Facebook gibi sosyal medyada çok aktif. Canlı verilerle 260’tan fazla borsaya yer veriyorlar ve 3300’den fazla kripto para verilerini sunuyor.

CoinMarketApp (Mobil Uygulama)

Mobil cihazınızdaki canlı fiyatları ve portföyünüzü kolayca takip etmek söz konusu olduğunda, CoinMarketApp çoğu için tercih edilen bir seçimdir. 1400’den fazla kripto parada canlı uyarıyla, uygulama zaman kazandırır ve sizi her harekette uyarır.

Kripto para birimi fiyatlarının yanı sıra, uygulama portföyünüzü, maden havuzlarınızı, yeni sözleşmelerinizi ve kripto endüstrisindeki en son haberleri yönetmenizi sağlar.

Coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin