Anket: Milyonerlerin yüzde 73’ü iki sene içinde kripto para sahibi olacak!
Anket: Milyonerlerin yüzde 73’ü iki sene içinde kripto para sahibi olacak!

Kripto para milyonerleri bakın paraları ile neler satın alıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2018’deki piyasa sarsıntısına rağmen, kripto para milyonerleri, paralarını hala fantezi kıyafetlerden hızlı arabalar, lüks evler ve gösterişli mücevherler gibi şeylere harcıyorlar. Ve hiçbiri, sosyal medyada servetleriyle gösteriş yapmaktan çekinmiyor.

Kripto para milyonerleri, paralarını dünyevi mülklere harcıyor!

Kripto para piyasası 2017’de patlamaya başladı ancak 2018’e gelindiğinde ise sert bir düşüş yaşadı. Birçok  yatırımcı bu süreçte kazandıkları arayla ne yaptı? Bazıları kripto paralarının tamamını satmayı seçerken bazılarıysa gelecekte daha iyi piyasalarda satmak umuduyla satın almayı sürdürdüler. Ama bazıları var ki kripto paralar sayesinde oldukça varlıklı olduktan sonra paralarını dünyevi mülklere harcamaktan keyif alıyorlar. Pek çok insan, zenginliklerini yepyeni bir araba alarak sergilemeyi çok seviyor. Ancak kripto para milyonerleri de ekonomik hatchback veya güvenilir bir sedan almak yerine paralarını parıldayan lüks araçlara harcamayı tercih ediyor.

35 yaşındaki Peter Saddington, 2011’de satın aldığı 45 Bitcoin ile geçtiğimiz yıl 2015 model bir Lamborghini Huracan sahibi olmayı başardı. Bitcoin’in sadece suçlular tarafından değil, aynı zamanda meşru olarak kullanılabileceğini kanıtladı. ‘Wolf of Crypto Street’ adı verilen 18 yaşındaki Eddy Zillan, zengin ailesinden birkaç dolar, erken aşama yatırımları ve kripto para kombinasyonuyla şimdi 3 lüks araba sahibi oldu. 1 milyon doların üzerinde bir değere sahip portföyle Zillan, işletmelere ve yeni yatırımcılara yatırım vermeye devam ediyor.

Zenginler için statü sembolleri

Bir konak ya da birden fazlası, genellikle zengin ve ünlüler için bir statü sembolü. Kripto para milyonerleri için de bu durum farklı değil. 2017 yılının Ekim ayında Londra’daki Notting Hill konağı, Bitcoin aracılığıyla 22 milyon dolara satıldı. Konağın yeni sahibinin kripto paralara yatırım yapan Asyalı bir teknoloji girişimcisi olabileceği belirtiliyor.

Geçtiğimiz Nisan ayında zengin bir New York’lu, Upper East Side mahallesinde yer alan konağını 30 milyon dolara itibari para, Bitcoin, Ether ve XRP gibi kripto paralar karşılığında satışa çıkardı. Ama kripto para ile ödeme yapacak olanlar kripto para birimlerinin fiyat volatilitesinden dolayı 45 milyon dolar ödemek zorunda kalacak. Çok fazla kripto para birimi sahip olanlar hala 16. yüzyılda inşa edilen İtalyan Rönesans malikanesine teklif vermek için mükemmel bir fırsata  sahipler. Roma’nın tam kalbinde yer alan rezidans, Rönesans mimarları Girolamo Rainaldi ve Giacomo Della Porta tarafından inşa edildi.

Cryptoglobe

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin