Kurumlar kripto paralara ve Bitcoin'e sanıldığı kadar güvenmiyor olabilir! Doğruysa ne olacak?
Kurumlar kripto paralara ve Bitcoin'e sanıldığı kadar güvenmiyor olabilir! Doğruysa ne olacak?

“En etkili kurumsal yatırımcılardan biri Bitcoin’e yatırım yaptı!”: Boğalar geliyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, CNBC Fast Money ile yaptığı röportajda, kurumsal bir yatırımcının Bitcoin Hedge Fund aracılığıyla Bitcoin’e yatırım yaptığını söyledi. Ancak CEO kurumsal yatırımcının kim olduğunu açıklamadı, ancak en etkili yatırımcılardan biri olduklarını belirtiyor.

Mike Novogratz: “Önemli bir kurumsal yatırımcı Bitcoin’e yatırım yaptı!”

Ayrıca Novogratz, ‘etkili yatırımcının’ henüz konuya yönelik duyuruyu yapmadığını ve ona göre, bunun önemli bir bilgi olacağını da ekliyor. Novogratz, bireysel FOMO gibi bir kurumsal FOMO’nun olacağını da vurguluyor. Novogratz açıklamalarına şunları ekliyor:

Bu yüzden Bitcoin’in bir süre daha iyi performans göstereceğini düşünüyorum ve ben bir Bitcoin maksimalist değilim ama kurumsal yatırımcılar hakkında konuşan herkes Bitcoin ile başlayacak.

Ayrıca Novogratz, tüm kurumsal yatırımcı projelerinin Bitcoin ile başlayacağını vurguluyor. Çünkü ona göre, bu bir değer deposu ve insanlar markayı tanıyor ve Bitcoin değerini daha kolay değerlendiriyor. Novogratz, kripto para piyasasına karşı kurumsal yatırımcıların ilgisinin önemli bir büyüme kaydettiğini söylüyor. Ayrıca, önümüzdeki üç ila altı ay içinde büyük kurumların kripto paraya yatırım yapmaya başlayacağını ve bu durumda piyasada daha fazla ürünün olacağını da belirtiyor.

“Kurumsal para 2019’un birinci çeyreği ile sektöre akmaya başlayacak.”

Novogratz açıklamalarına şunları ekliyor:

Sanırım bir sürü yeni konuyu yakında konuşacağız.

Ancak Novogratz, bunun bu yılın sonuna kadar gerçekleşmeyeceğini belirtiyor. Ayrıca ona göre, fiyatlar kesinlikle yükselecek ve kurumsal para 2019’un birinci çeyreği ile sektöre akmaya başlayacak. Ayrıca Novogratz, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerindeki fiyat düşüşlerini de değerlendirdi. Son tweetinde, kripto para grafiklere bakarak fiyatların dibe ulaştığından bahsetti. Novogratz, Bitcoin ve Ethereum için daha parlak günlerin yakında geleceğini düşünüyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin