featured
Kripto para milyarderi, sektörde isim yapmak istiyor

Kripto para milyarderi, çölde bir “kripto şehri” inşa edecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain LLC CEO’su Jeffrey Berns, çölde bir “kripto şehri” inşa etmek için 300 milyon dolar yatırım yaptı. Berns, bir tüketici koruma avukatı ve kripto para milyarderi. Bu yılın başlarında, şirketi aracılığıyla, bu rüyayı gerçeğe dönüştürmek için Kuzey Nevada’da yaklaşık 67.000 hektarlık arazi satın aldı.

Kripto para milyarderi, sektörde isim yapmak istiyor

Bir avukat olarak Berns, büyük mali hizmet şirketlerine karşı sınıf davalarına odaklanıyor. 2015 yılında Ethereum’a yatırım yaparak bir servet kazandığı bildirildi. Bu nedenle Sandbox Şehri kurarak kripto topluluğuna geri vermek istiyor. Bu süreçte, kripto endüstrisinde de bir isim yapmayı umuyor.

Şehir, tüm etkileşimleri güçlendirecek merkezi olmayan bir Blockchain altyapısı ile akıllı bir şehir işletmek için bir model olacak. Bu şehir, yapay zeka (AI), nanoteknoloji ve 3D baskı ile Blockchain teknolojisini kullanan girişimleri birleştirecek yüksek teknoloji ürünü bir parka ev sahipliği yapacak.

Jeffrey Berns, kripto ekosistemi için bir banka aldığını belirtiyor

Şehir, iş için mağazaların yanı sıra binlerce insanı ağırlayacak konut birimleri de içerecek. Alanda ayrıca müzik, film ve oyunların yanı sıra bir oyun alanı oluşturmak için bir stüdyo da olacak. Şehrin lansmanı sırasında konuşan CEO, ayrıca iki de imtiyazlı askeri sığınak satın aldığını da ekliyor.

Sığınaklar ABD’nin farklı bölgelerinde bulunuyor ve güvenli fiziksel, sanal varlık depolaması hizmeti sunacaklar.  Ayrıca CEO, kripto ekosistemi için en sağlam fiat bankası çözümünü sunmayı vaat ettiği bir banka aldığını da ekliyor. Blockchain LLC ayrıca Nevada’daki NV Enerji şirketi ile bir mutabakat anlaşması imzaladı. Blockchain teknolojisiyle desteklenen enerji projeleri üzerinde birlikte çalışmaya karar verdiler.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin