Bu altcoin yılın başından beri yüzde 75 yükseldi! BTC’yi geçebilir mi?
Bu altcoin yılın başından beri yüzde 75 yükseldi! BTC’yi geçebilir mi?

Flaş kripto para haberleri: Ripple (XRP) önemli bir ortaklık kurdu, ünlü analistten yeni Bitcoin tahmini ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Potansiyel bir Bitcoin tahmininden, Ripple’daki yeni bir ortaklığa kadar burada flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin (BTC)

Kripto analisti Alex Krüger, Bitcoin ve kripto ayı pazarının bittiğine inanıyor. Teknik açıdan, Krüger, BTC’nin 4.200 doları kırması gerektiğini söyledi.

Krüger, Bitcoin’in grafiğinin “bir dipteki tüm bileşenleri” gösterdiğini ve kapitülasyondan sonra üç aşamalı bir pazarın tersine dönüşünü gördüğümüzü söyledi.

Ethereum (ETH)

Ethereum merkezli MLB Crypto Baseball’ın arkasındaki şirket paketleri ve sezon geçişlerini başlatıyor. Resmi olarak lisanslanan Lucid Sights, geçen yıl Los Angeles Dodgers ile bir araya gelerek taraftarlara Ethereum ağında depolanabilecek ve takas edilebilecek MLB tahsilât rakamlarını belirledi.

Ripple (XRP)

Hindistan Federal Bankası, şirketin sınır ötesi ödeme çözümü xCurrent’i kullanmak için Ripple ile ortaklık yaptığını söyledi. Özel banka, yeni koridorları keşfetmek için Ripple’ın bankalar ve finansal kurumlar ağını kullanacağını söyledi. Bu arada, bu hafta üçüncü kez Singapur merkezli kripto borsası Bitrue, XRP’ye yönelik işlem çifti ekliyor. Dijital varlık artık borsadaki 39. XRP tabanlı çift olan Binance Coin ile eşleştirildi.

Litecoin (LTC)

Litecoin kurucusu Charlie Lee, Bitcoin Lightning meşalesini Abra’nın kurucusu Bill Barhydt’a verdi. Şimdiye kadar, Barhydt sırada kimin yer aldığı hakkında ipucu vermedi.

Stellar (XLM)

Stellar ağı üzerine kurulan merkezi olmayan takas şirketi Interstellar yeni bir yükseltme başlattı. Ekip ayrıca, Lightning Network  uygulamasına da işaret ediyor:

Lightning Network’e yeni ve biraz farklı bir bakış açısıyla bakıyoruz ve bu amaçla FINTECH Ltd’deki Skunk Works Bölümümüz, topluluk içinde paylaşacağımız ‘GodSpeed’ projesinin neyi ifade ettiği üzerinde çalışıyor.

TRON (TRX)

TRON’un platformun ademi merkeziyetçi uygulamaları (DApps) hakkındaki son haftalık raporu çıktı. Rapora göre, TRON ekosistemi son 24 saatte 4,2 milyon işlem gerçekleştiren 236 DApp’a sahip.

Cardano (ADA)

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, takipçilerine İstanbul’a gderek sürpriz yaptı. Hoskinson, son seyahatleri, kripto politikaları, Etiyopya’daki sosyal yardımları hakkında konuşuyor ve Cardano’nun yeni yol haritasının önümüzdeki ay Miami’deki IOHK Zirvesi’nde çıkacağını söyledi.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin