Ünlü analistten çarpıcı Bitcoin ve Litecoin öngörüsü
Ünlü analistten çarpıcı Bitcoin ve Litecoin öngörüsü

Flaş kripto para haberleri: Milyarder kripto balinasının Bitcoin (BTC) öngörüsü ve XRP, TRON, Ethereum, Litecoin, EOS, Augur, Maker

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çinli milyarderin Bitcoin’in geleceği konusundaki görüşünden Coinbase’de üç yeni dijital varlık başlatmaya kadar, flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin ve kripto para haberleri

Çinli kripto milyarder Zhao Dong, Bitcoin’in gelecekteki fiyatı konusundaki öngörüsünü ana hatlarıyla açıkladı.

Çin’deki en büyük OTC trader’larından biri olan Dong, gelecek yılın Mayıs ayında gerçekleşecek olan halving yaklaşırken BTC’nin 10.000 dolara yükselmesini beklediğini söyledi.  Başka bir düşüşün ardından Dong, Bitcoin’in büyümesini bekliyor ve Bitcoin’in 100.000 dolardan fazla artışı hedef aldığını şu şekilde bildirdi:

Bitcoin fiyatı, önümüzdeki yılki halving olayından önce orta derecede 10.000 dolara yükselebilir. Ondan sonra, 6.000 ile 7.000 dolar arasında bir yere düşecek .

Zhao, o zamana kadar yeni bir boğa piyasasının geleceğini ve BTC’nin 2021’de 50.000 ile 100.000 dolar arasında veya hatta daha yüksek bir seviyeye ulaşmasını umduğunu söyledi. Zhao, perakende yatırımcıların ve kurumların BTC’ye gelecek yıllarda yüzlerce milyar dolarlık yatırım yapacaklarına inandığını söyledi ve şunları ekledi:

En önemli olan, şimdiye kadar görülmemiş miktarda sermayenin nereden geldiği ve pazara nasıl girdiğidir. O zamana kadar, yeni bir pazar yapısı tanımlanacak ve sektördeki yeni girişimler ve yatırımlar için altın fırsatların nasıl azaldığını göreceğiz.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple’ın XRP tabanlı sınır ötesi ödeme çözümü xRapid, potansiyel olarak dünyayı değiştiren bir fikir olarak seçildi.

Fast Company, Dünyayı Değiştiren Fikirler Ödülü’nde 3.lük ödülünü xRapid’e verdi. Teknoloji uzmanı Aira, ilk sırada yer aldı. Şirket, görme engelli veya az gören kişileri belirli bir görevde yönlendirmelerine yardımcı olan aracılara bağlayan bir video destekli hizmet oluşturdu.

Ethereum haberleri

Tüm Ethereum ürünlerini kapsayan EthHub Weekly’nin son sayısı yayınlandı.

https://twitter.com/sassal0x/status/1115234140461211648

Bu haftaki makale Ethereum 2.0, Uniswap ve Compound, Maker, Etherscan ve diğerlerindeki yeni gelişmeleri araştırıyor.

EOS, Augur ve Maker haberleri

EOS, Augur ve Maker Coinbase’e geliyor.

EOS (EOS) ve Augur (REP) ticareti, New York Eyaleti hariç, platformun tüm alanlarında başlatılıyor. Maker (MKR) ABD dışında satışa sunulacak.

Litecoin haberleri

K-Pop C&U Entertainment Global konser şirketi ile yapılan Litecoin Vakfı promosyon etkinliği Güney Kore’deki müzikseverlerin dikkatini çekti.

https://twitter.com/johnkim77/status/1114671098673729536

Litecoin, LTC’de satın almak için Ultra VIP biletleriyle en iyi yerlerini sundu. Konserde K-Pop, Kim Jong-Kook, Ailey, WheeSung ve diğerleri yer aldı.

TRON haberleri

TRON, Sun Network’u özetleyen bir yol haritası yayınladı.

Duyuruya göre, iİkinci katman ölçekleme çözümü, platformun işlem hızını artırmak için tasarlandı ve dosya paylaşım platformu BitTorrent’in tokenini güçlendirmek için kullanılacak.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin