Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini
Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin boğalarının 357.000 dolar ısrarı ve XRP, TRON, Ethereum, EOS, NEO, Cardano, IOTA haberleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Nihai değer deposu olarak Bitcoin örneğinden, TRON’daki yeni bir kazanıma kadar flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin ve kripto para haberleri

BTC’nin dijital altın olduğunu söyleyen boğaların korosu büyüyor. Geçtiğimiz iki hafta içinde, hem EOS kurucusu Brendan Blumer hem de Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, Bitcoin’in önümüzdeki birkaç yılda altın rengini atmaya hazır olduğunu söyledi. Altının şu anki piyasa değeri olan 7.5 trilyon doları bulması, her Bitcoin’i yaklaşık 357.000 dolara yerleştirir.

Blumer’ın Twitter duyurusundan bir hafta sonra Novograz, Morgan Creek Digital’den Anthony Pompiano’ya şunları söyledi:

Gelecek bir veya iki yıl içinde Bitcoin’e girmeyeceğiz. Fakat bu 20 yıl içinde olabilir mi? Emek olmadan. Zorluk olmadan.

Aralık ayında, girişim kapitalisti Lou Kerner, Bloomberg’e şunları söyledi:

Bitcoin, baskın değer stoğu olarak altının yerini alma yeteneğine sahiptir, bu durumda bugün ile karşılaştırıldığında 100 kattan fazla yükselebilir.

Blockchain.com’da araştırma başkanı ve London School of Economics’te araştırma görevlisi Garrick Haileman’da görüşünü ekliyor. Forbes’e göre, Hillman ayrıca Bitcoin’in dijital altın statüsünü güçlendirdiğini de belirtti. Bir sonraki soru, merkez bankalarının ne zaman gireceğidir. Haileman konu hakkında şu açıklamayı yapıyor:

Bugün Bitcoin için ana kullanım dijital altın. Sorun şu ki, dijital altını kim alacak? Merkez bankaları Bitcoin biriktirmeye başlarsa, bu Bitcoin’in fiyatı üzerinde oldukça etkili olabilir. Düzenleme sıkılaştığında, Bitcoin fiyatının olumlu yanıt vermesinden çok daha fazlasına tepki verdiğini gördük. Kısaca, Bitcoin’in meşrulaştırılmasına yardımcı oldu…

Ethereum haberleri

Ethereum ölçeklendirme çözümü geliştiricisi Prysmatic Labs, Ethereum 2.0’da yeni bir güncelleme yayınladı. Prysmatic, Ethereum 2.0 Phase 0 test ağının yakında piyasaya sürüleceğini bildirdi. Yapılan açıklama şu şekilde:

Bu test ağının amacı, fork’lara karşı dirençli, doğrulayıcılar için etkin olmayan ve yeni onaylayıcıların, protokolün kurallarına göre Proof of Stake konsensüsüne katılmaları için ağa katılmalarına izin veren yüksek düzeyde kullanılabilir bir ağ oluşturmaktır.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple, The Ripple Drop’in son bölümünü yayımladı. Bu sürüm, Ripple’ın Bay Area’daki kar amacı gütmeyen Tipping Point’le olan ortaklığına, şirketin Asya’daki stratejisine ve Ripple Regionals Bangkok’a bir göz atıyor.

Ek olarak, Ripple, sınır ötesi ödeme çözümleri paketi ve XRP ile ilgili YouTube sayfasında son gelişmeleri açıkladı.

TRON haberleri

TRON blockchain tabanlı uygulama mağazası CoinPlay’i satın aldı. TRON, platformu çeşitli kullanıcılara dağıtılmış uygulamaları görüntülemek ve indirmek amacıyla kullanıcılara tek bir dizin sağlamak için kullanacağını söyledi. Yapılan açıklama şu şekilde:

CoinPlay, Blockchain için çeşitli programların ve oyunların tek tıkla indirilmesinin yanı sıra pratik kılavuzlar, tarayıcı navigasyonu, ana para birimlerinin derecelendirmelerine olanak sağlıyor. Ayrıca, endekslemeyi sağlayan çok çeşitli Blockchain uygulamaları ve DApp uygulamalarını bir araya getiriyor. Gelecekte, çok platformlu çok para birimli gerçek zamanlı teklifleri, GitHub sorgusunu destekleyecek.

Yalnızca yeni kullanıcılar için grafik öğreticilerinin kapsamlı bir kullanımını sağlamakla kalmaz, aynı zamanda kripto endüstrisinin yüksek kaliteli içeriğini, daha yüksek kaliteli projelere ve kripto para birimlerine bağlar. Aynı zamanda tanınmış yatırım kurumlarından ve başkentlerinden stratejik yatırımlar almaktadır.

IOTA haberleri

IOTA Qubic Hesaplama Modeli ile ilgili genel bakışının ikinci bölümünü yayımladı. Qubic, küresel ölçekte dağıtılmış bilgi işlem ve akıllı sözleşmeler sağlayarak IOTA’nın kabiliyetlerini büyük ölçüde geliştirmek üzere tasarlanmıştır. Yapılan açıklama şu şekilde:

 Bu makale serisinin ilk bölümünde, Qubic Computation Model’de veri akışının nasıl elde edildiğini açıklayan Abra spesifikasyonunun kavramsal bir genel bakışını gözden geçirdik. İkinci bölümde, Abra spesifikasyonunu Qubic için daha yüksek bir programlama dili olan Qupla’yı uygulamaya başlamak için kullanacağız.

Cardano ve NEO haberleri

Binance, Cardano ve NEO için yeni stablecoin alım satım çiftleri ekledi.

Madeni paralar Paxos Standard (PAX) ve USD Coin (USDC) ile eşleştirildi.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin