featured

Kripto para dünyasında büyük kârlar elde etmenin yolu: Üçgen arbitraj! Yüzde 17’ye varan kârlar elde edilebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Üçgen arbitraj fırsatı ile kripto para birimi dünyasında, büyük kârlar elde etmek nispeten kolay. Bu, yalnızca ilgili tüm borsaların ve para birimlerinin büyük bir likidite sağlaması durumunda gerçekleşir ki bu da her zaman garanti değil. Aşağıdaki altı seçenek bugün göze çarpıyor. Çünkü önemli kârlar güvence altına alınmayı bekliyor.

İşte bugün üçgen arbitraj fırsatı sunan kripto paralar

MANA (Bittrex/CoinDelta/Bitbns)

Daha cazip üçgen arbitraj fırsatlarından biri bugün MANA şeklinde geliyor. Bu altcoin, Hint rupisi ile CoinDelta’da nispeten düşük bir fiyattan satın alınabilir. Bu fonları LOOM’a dönüştürmek için Bittrex’e aktarmak, kullanıcıların sağlıklı bir kazanç sağlamak için BitBns’te ikinci para birimini satmalarını sağlar. Eğer başarılı olunursa, yaklaşık %15’lik kazançlar elde edilebilir.

ZRX (Binance/Livecoin/Bitfinex)

Üçgen bir arbitraj fırsatı ortaya çıktığında, ilgili borsalara bakmak gerekir. ZRX söz konusu olduğunda bazı anahtar borsalar var. LiveRin üzerinde ABD doları ile ZRX satın alma ve Binance üzerinde CND’ye dönüştürme yolculuğun ilk ayağı. Bitfinex’te CND’yi satmakla birlikte, trader’lar yaklaşık %12-13 oranında kr elde edebilir.

EMC (Bittrex/LiveCoin/BitBns)

EMC için arbitraj fırsatı, MANA’nınkine çok benzer. Kullanıcıların Livecoin üzerinden EMC satın alması ve bunu Bittrex’de LOOM’a dönüştürmesi gerekiyor. Bu LOOM bakiyesi, yaklaşık %11’lik bir toplam kâr için BitBns’te satılabilir. Bütün bunlar, her şeyden önce ve en başta tahmin etmek zor olsa da genel olarak likiditeye bağlı olacak.

CMT (Binance/OKEx/Bitfinex)

Sadece daha büyük borsaları içeren bir başka fırsat da CMT ile geliyor. OKEX‘de bu altcoini satın alıp Binance’de CND’ye dönüştürmek, bazı kârları elde etmek için harika bir fırsat. Özellikle de bu CND dengesini Bitfinex’te satarken, çok az çaba harcayarak, yaklaşık %8’lik bir toplam kâr elde etmeyi sağlar.

QTUM (Bittrex/CoinDelta/Bitbns)

Bu altcoin diğer kripto paralardan daha istikrarlı olmamasına rağmen, çoğu zaman QTUM’un dahil olduğu arbitraj fırsatları ortaya çıkmaz. CoinDelta’daki hint rupisi ile QTUM satın almak, kullanıcıların bunları Bittrex’te satmalarına ve LOOM’a dönüştürmelerine izin veriyor. Bu LOOM tokenleri daha sonra BitBns üzerinden %15 veya biraz daha fazla kâr için satılabilir.

BCH (Cryptopia/Kraken/KuCoin)

Biraz daha fazla iş gerektiren bir başka altcoin ise Bitcoin Cash arbitraj fırsatı. Kullanıcılar Kraken’de Bitcoin ile BCH satın almalı ve HST’ye dönüştürmek için Cryptopia’ya göndermeli. Bu HST tokenleri daha sonra %17 net kâr için KuCoin’de satılabilir. Kolay para kazanmayı temsil ettiği için çok çekici bir fırsat.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin