Kripto para dünyası William Shatner’ı ağırlıyor
Kripto para dünyası William Shatner’ı ağırlıyor

Kripto para dünyası son ünlü ismini ağırlıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin fiyatlarındaki son dalgalanmalara rağmen, ünlülerin piyasaya girmekten dolayı hala mutlu oldukları görülüyor. Kripto para dünyası son ünlü ismini ağırlıyor!

Kripto para dünyası William Shatner’ı ağırlıyor

Bu ünlülerden biri olan, Star Trek’te Kaptan Kirk rolünde yer alan oyuncu William Shatner, Illinois’deki terk edilmiş bir fabrikayı, güneş enerjili Bitcoin madenciliği operasyonuna dönüştürme planlarını açıklayan Vancouver merkezli alternatif enerji projeleri geliştiricisi Solar Alliance hakkında konuşuyor. Solar Alliance’ın sözcüsü olan Shatner konuya yönelik şunları söyledi:

Dijital para devrimine güç veren grubun bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Blockchain teknolojileri ve kripto para birimleri, yeni bir dağıtık teknoloji altyapısının en ileri seviyesinde bulunuyor. Güneş ve kripto para madencilik tesislerinin kombinasyonu anlamlı bir değişimi temsil ediyor.

Shatner bir keresinde Bitcoin’i, “siber snop para birimi” olarak adlandırdı

Shatner bir keresinde Bitcoin’i, “siber snop para birimi” olarak adlandırdı. Fakat Shatner, Chicago Tribune’e yaptığı açıklama ile bu düşüncelerinden vazgeçmiş görünüyor. Shatner konuya yönelik şunları söyledi:

Kavramlar gerçekten tuhaf ama anlamaya başladığınızda mantıklı.

Kripto para dünyası son ünlü ismini ağırlıyor!
Kripto para dünyası son ünlü ismini ağırlıyor!

Illinois’de bulunan, Solar Alliance tarafından yeni satın alınan madencilik deposu, 165 bin metrekarelik bir alanı kaplıyor. Tesis, kripto para madencilerine alan kiralayarak gelir elde etmeyi planlıyor. Bitcoin ve kripto para madencileri, altın madencilerinin dünyanın altın arzını ürettikleri gibi, piyasaya gelen tüm yeni dijital paraları üretir.

Forbes

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin