Avusturalya'nın kripto para dostu tatil köyü ile tanışın!
Avusturalya'nın kripto para dostu tatil köyü ile tanışın!

Kripto para dostu tatil köyü ile tanışın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Avustralya’nın Queensland eyaletine 1170 km uzaklıktaki Agnes Water kasabasında, kripto para dostu bir tatil merkezi yer alıyor. Kasabadaki 30’dan fazla işletme artık bir ödeme yöntemi olarak kripto para birimlerini kabul ediyor.

Agnes Water, Avusturalya’nın ilk dijital para kasabası

Sürekli gelişen bu teknoloji çağında, Blockchain hızla dijital veri sağlama ve bilgi dağıtma alanında kanatlarını yayıyor. Bu teknoloji, kullanıcılarının mevcut kayıtları anlamalarına, güncellemelerine ve pazar bilgilerinin çıkarılmasına olanak tanıyor.

Avustralya sahil kasabası Agnes Water, kendisini “Avusturalya’nın ilk dijital para kasabası” olarak tanımlıyor. Ayrıca temel sanayiyi ve turizmi cesaretlendirmek için tüm mekanlara kripto para meraklılarını yetiştirmeyi amaçlıyor. Kasabanın bu hamlesindeki amaç ise anında Avustralya dolarına dönüştürülebilen Bitcoin gibi kripto paralar ile ödeme yapmak isteyen turistleri bu bölgeye çekebilmek.

Avusturalya’nın kripto para dostu tatil köyü ile tanışın

Turizm, herhangi bir bölgenin en büyük gelir üreticilerinden biridir. Bir ülkenin ekonomisi kısmen ihracat ve turizm endüstrisine bağımlı. Son dönemde ekonomiyi manipüle etme potansiyeline sahip turizm sektörü, günlük işlemlerinde kripto para birimini kabul etme fikrine katılıyor. Avustralya sahil kasabası Agnes Water’de pek çok kuruluş kripto paraları ödeme olarak kabul ediyor. Avusturalya’nın ilk dijital para kasabası Agnes Water, kasabayı ziyaret eden insanların  Bitcoin, Bitcoin Cash, NEM, Litecoin ve Ethereum gibi kripto paralar ile ödeme yapmasına izin veriyor.

Geçtiğimiz haftalarda Queensland’ın bu yeni girişiminde öncü olan TravelbyBit, Brisbane Havalimanı’nda kripto ödemelerini kolaylaştıran satış noktası uygulamasını faaliyete geçirdi. Bu sayede Avustralya’da “ilk dijital para dostu hava alanı” uygulamasını da başlatıldı. Turizm pazarı turizm ve Blockchain entegrasyonuna doğru çalışıyor. Rusya ve Avustralya gibi ülkeler bu dijital işlem fikrini açıkça memnuniyetle karşılıyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin