5 haziran ripple
XRP için bir sonraki kırılma yaklaşıyor

5 Haziran Ripple fiyat analizi: XRP için bir sonraki kırılma yaklaşıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

5 Haziran Ripple fiyatı ile ilgili önemli ayrıntıları aşağıdaki listede şu şekilde özetledik:

  • Ripple fiyatı Asya işlem saatlerinde düşüşteydi ve 0,6250 dolar seviyesini test etti
  • XRP/USD paritesi saatlik grafiğinde 0,6556 dolar direnç seviyesi ile ana bir çıkış formasyonu bulunuyor.
  • Paritenin kısa dönemde bir sonraki hareketi 0,6550 dolar üzeri ya da 0,6350 dolar seviyesinin altına doğru bir olabilir.
  • Ripple fiyatı şu an da Bitcoin ve Dolar karşısında kritik destek seviyelerinde bulunuyor. XRP’nin dolar karşısında yükselişine  devam etmesi için 0,6350 dolar seviyesi kritik öneme sahip

5 Haziran Ripple fiyatı ile ilgili destek noktaları

0,70 dolar üzerine iyi bir yükselişin ardından Ripple fiyatı kısa dönemde ABD doları karşısında bir zirve yakaladı. Ve fiyat en yüksek 0,7033 dolardan işlem gördü. Ardından gelen satışlar ile aşağı yönlü hareketine şahit olduk. Düşüş boyunca ise fiyatın, 0,68 ve 0,66 dolar gibi kritik destek noktalarını geçtiğini gördük. Bu düşüş aynı zamanda ana destek noktası olan 0,6350 seviyesini ve 100 saatlik basit hareketli ortalama seviyesini test etti.

0,6350 dolara yakın bir düşüş formu oluşması sonrası fiyatın şu an kendini konsolide etmeye çalıştığını görüyoruz.  bu yolda ilk direnç noktası ise yukarı yönlü Fib23,6 seviyesine denk gelen 0,66 dolar seviyesidir. Daha kritik olan ise paritenin saatlik grefikte gördüğümüz bu direnci kırması bir çıkış noktası olarak değerlendirilebilir. Aşağı yönlü hareketlerde ise kritik destek 0,6350 ve dinamik destek görevi gören 100 SMA’nın kırılması, fiyatı 0,60 dolara kadar sürükleyebilir. Diğer bir deyişle eğer fiyat 0,6550 doları geçerse 0,70 dolar seviyesine doğru yükselen bir trend izleyebiliriz.

Ripple Price Analysis XRP USD

Grafiğe baktığımızda 0,6350 üzerindeki günlük kapanışlar görmemiz bir sonraki fiyat kırılımları için çok önemli duruyor. Fiyatın 0,6350 üzerinde kalması, 0,6550 doları geçip üzerinde kalması için güç toplamasına yardımcı olacaktır.

Teknik göstergelere baktığımızda ise;

Saatlik MACD: kısa vadede “SAT” sinyali

Saatlik RSI: 50 seviyesinin üzerinde olup, hafif bir alıcılı seyir izliyor

Ana destek seviyesi: 0,6350

Ana direnç seviyesi: 0,6550

newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin