Bu kripto para debit kartı ile işlemlerinizin yüzde 1'ini geri alın.
Bu kripto para debit kartı ile işlemlerinizin yüzde 1'ini geri alın.

Bu kripto para debit kartı ile her işleminizin yüzde 1’ini geri alabilirsiniz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Finansal sektördeki teknolojik değişimin hızlı etkisi ile kripto para debit kartları daha yaygın hale geliyor. 22 Ağustos Çarşamba günü, dijital bankacılık hizmet sağlayıcısı Revolut, müşterilerine kripto para para kazandıran yeni bir metal kartı piyasaya sundu.

Her işlemden Bitcoin kazandıran kripto para debit kartı

Tech Crunch tarafından bildirildiği üzere, İngiltere merkezli Revolut’un yeni piyasaya sürülen metal kartı, Avrupa dışında fiat veya desteklenen kripto para birimleriyle yapılan tüm harcamalara %1 geri ödeme yapacak.

Avrupa’da harcama yapan müşteriler ise Revolut’un Mastercard ve Visa’dan aldığı işlem ücretlerinin payı Avrupa’da düşük olduğundan yalnızca yüzde 0,1 geri ödeme alacak.

Revolut Metal’in maliyeti ayda 12,99 pound, yılda ise 120 pound. Kart, normal bir kredi kartının üç katı ağır olan metalden yapılıyor.

Revolut büyümeye devam ediyor

Revolut’un kurucusu ve CEO’su Nik Storonsky, Revolut Metal’in dünya çapındaki gezginler için bir zorunluluk olduğunu ve “geleceğin ayrıcalıklı kartı” olacağını söyledi. Ayrıca havaalanları salonları ve komisyonsuz ticaret dahil olmak üzere daha birçok şeyin geleceğine dair güvence verdi.

Şirket, bu yıl Kuzey Amerika ve Asya’daki hizmetlerini genişleterek kârlılığını artırmayı planlıyor.

Aralık 2017’de Avrupa çapında 1,5 milyondan fazla kullanıcısı olan finans teknolojisi şirketi, İngiltere’nin tek dijital bankacılık startupı olarak hizmetlerini sürdürüyor.

Storonsky, Reuters’le yaptığı bir görüşmede, Aralık 2017’deki sonucun güçlü kullanıcı büyümesi ve ürünün kabulü ile gerçekleştiğini ve bu eğilimin 2018’de devam etmesine yol açtığını söyledi. Gelirler, Ocak 2017’ye göre bu yıl yeniden yüzde 20-25’e yükseldi.

blokt

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

ICON (ICX) hala değerli bir proje mi? İşte cevabı

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin