Kin (KIN) en değerli 79. Kripto para
Kin (KIN) en değerli 79. Kripto para

Kin (KIN) Vakfı’na Ethereum’dan önemli atama

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kanadalı kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olan Kin (KIN) Vakfı, lider kripto uzmanı William Mougayar’ın yönetim kuruluna atandığını açıkladı. William Mougayar, eskiden Ethereum Vakfı’na özel danışmanlık yapıyordu.

Kin (KIN) en değerli 79. kripto para

Mougayar, Kin Rewards Engine’in ekosisteminin yönetimini denetlerken, şirketin gelişimi, dış tehditler ve güvenlik konularında şirkete yardımcı olacak. Kin şu anda dünya çapında 76 milyon dolarlık piyasa değerine sahip ve CoinMarketCap verilerine göre, 0,000107 dolardan işlem görürken en değerli 79. kripto para birimi.

Kin (KIN) fiyat grafiği
Kin (KIN) fiyat grafiği

William Mougayar’ın kripto para sektöründeki çalışmaları

Mougayar önde gelen bir kripto araştırmacısı, aktif bir yatırımcı, bir blogcu ve “Token Zirvesi” konferanslarının kurucusu. Aynı zamanda “The Business Blockchain” in de yazarı ve bir kripto para endeks fonu olan WMX’i yöneticisi. Ayrıca, Ethereum Vakfı ile daha önceki ilişkisinden ayrı olarak, Bloq, Cofound.it, Coin Center, OpenBazaar, Steem ve Stratumn gibi çok sayıda önemli blok varlıkları ile bağlantılı. Mougayar, 2017’de Kin ile erken gelişim aşamalarında rol aldı ve Kin token dağıtım etkinliği için bir danışman olarak çalıştı. Mougayar, bu süreçle ilgili görüşlerini de şu şekilde açıkladı:

Tüketici uygulamaları için kripto para olma hedeflerine sahip 2017’de oluşturulan projenin ilk aşamalarından beri Kin’le birlikte oldum. Kin’in benzersiz bir değer önerisi var, çünkü geliştiriciler için yeni büyüme ve para kazanma stratejilerinin kilidini açıyor. İlk entegrasyonlarına dayanarak, Kin’in kripto para birimin tüketici tarafından benimsenmesini teşvik edeceğine gerçekten inanıyorum.

Kin (KIN) topluluğunda yeni transfer heyecan yarattı

Kik ve Kin kurucusu ve CEO’su Ted Livingston, Mougayar’ın ekibe katılmasında ki heyecanını şu sözlerle dile geitriyor:

William’ın vakfın Yönetim Kurulu’na katılmasından heyecan duyuyorum. Kin’i dünyada en çok kullanılan kripto para birimini yapmak için çalışacağız.  Blockchain ekosisteminde en üst seviyelere çıkmak için  William’ın bilgi birikiminden doğrudan yararlanacağız.

Kin Rewards Motoru, bu ekosistemin en önemli parçalarından biri. Aynı zamanda uzun vadede özerk bir ödül mekanizmasını yönetmek için araştırma ve geliştirme alanında çalışacak. Vakıf ödül mekanizmasının ekonomik kırılganlıklardan izole tutulacağını beklemekte.

Blokt.com

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin