Abra CEO'su: “Yeni çıkarılacak kripto para çöp olacak.”
Abra CEO'su: “Yeni çıkarılacak kripto para çöp olacak.”

Abra CEO’su Bill Barhydt: “SEC EFT’leri kabul edecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yakın zamanda yapılan bir röportajda, en ünlü kripto para cüzdanlarından biri olan Abra CEO’su Bill Barhydt, 2017’den 2018’e kadar olan senaryo değişikliği ve SEC-ETF durumu ve kripto para birimi kabulü hakkında konuştu. CNBC’ye konuşan Barhydt’ta, kripto para birimleri gibi bir şeye olan ilginin sorumsuzluğuna değinerek bunun gerçekleşmesinde önemli bir rol oynayıp oynamadığı soruldu.

Abra CEO’su Bill Barhydt: “Kriptolara kaybedeceğiniz kadar yatırım yapın!”

Kurucu, kullanıcıların neler olup bittiğinin farkında olmaları gerektiğini ve insanların kripto para birimleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için zaman ayırmaları halinde durumun daha iyi olabileceğini söyledi. Ayrıca, insanların finansal kararlardan daha fazla sorumlu olması ve hükumetlerin var olan durumları anlamak için çalışma biçimlerine bakmaları gerektiğinde ısrar etti.

Barhydt, kripto para birimlerinin bazı insanlar tarafından ileri sürüldüğü gibi “küresel bir aldatmaca” olmadığını belirtti. Ve mantığı anlamayan yeni kullanıcıların, sadece birkaç dolarlık bir yatırım dışında kripto para birimine, tüm mal varlığıyla girmeyerek yola çıkmaları gerektiğini söyledi. Barhydt, şimdi on milyonlarca cüzdan uygulamasının piyasada olduğunu ve endüstrinin büyük ölçeğinin kitlesel sahiplenme konusundaki sorumlulukların yapılması gerektiğini ekledi.

İnsanların kripto para birimine olan ilgisi azalmadı

Röportaj, Kasım 2017 ile günümüz arasındaki kripto para ekosistemi değişimi hakkında devam etti. Her köşe mağazasında bulunan Bitcoin ve kripto para örnekleri, 2017 yılındaki yükselişte heyecan duygusu uyandırmak için kullanıldı. Abra CEO‘su, şirketin beş kat daha fazla büyümeye başladığını söyledi.  Ayrıca insanların kripto para birimine olan ilgisinin beklenenden daha fazla azalmadığını belirtti.

Barhydt, kripto sektörünün mevcut tüm altyapısının, kurumsal yatırımcıların ortaya çıkması ve köşe başında büyük bir mali patlamanın işareti olduğunu belirtti. Ayrıca, insanlarda Bitcoin gibi kripto paralarla ilgili korku ve engellemelerin sadece nispeten yeni bir varlık sınıfı olması nedeniyle olduğunu da sözlerine ekledi.

“2018 kurumsal yatırımcı yılı olacak.”

Barhydt, Abra’nın kullanıcıların kripto para birimi ticaretine katılmalarına izin vermeyen bir cüzdan uygulaması olduğunu belirterek, kullanıcıların finansal piyasadaki durumunu bilmeden nasıl yatırım yapmalarının güvenli olmayacağını söyledi. Barhydt göre, 2018 kurumsal yatırımcı yılı olacak ve hükümetler tarafından kitlesel kabul günü uzak değil.

Bugüne kadar, Tyler ve Cameron Winklevoss’un fon önerisi, bir dizi Bitcoin ETF teklifinin atılmasıyla birlikte reddedildi ve VanEck ve Solid X’in önerdiği ETF, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından ertelendi. Ancak Barhydt’a, SEC’ten ETF onayını almanın muhtemel zamanı sorulduğunda, “Bir sonraki yıl gerçekleşecek, aslında bunun üzerinde bir bahis yapacağım.” yorumunda bulundu.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin