Huobi, DeFi konsorsiyumu başlattı:
Huobi, DeFi konsorsiyumu başlattı:

Kripto para borsası Huobi, OTC işlem platformuna XRP desteği ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin kripto para borsası Huobi, kişiler arası (p2p), tezgâh üstü (OTC) departmanı, Ripple (XRP) için destek eklediğini duyurdu.

Böylelikle Huobi’nin OTC ticaret platformu tarafından desteklenen varlıklar listesinde Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT), Eos (EOS) ve Huobi Token (HT) yanında XRP’de listelenmeye başlanacak.

Huobi platformlar arası bir köprü kurmayı hedefliyor

Şirketin web sitesinde bahsettiğine göre, Huobi OTC, fiat paralar ve dijital varlıklar arasında bir değişim köprüsü kurmayı hedefliyor. Spesifik olarak, platform, platformda işlem yapan ve ardından kripto ve fiat para birimi takas eden işlemleri tamamlayan kullanıcılara bir emanet hizmeti de veriyor.

Kripto para borsası CEO’su Livio Weng, Huobi OTC platformunun bir bütün olarak şirket için önemli olduğunu berlitti. Ve Huobi’nin ana faaliyet merkezi ve “kişiler arası ticareti tercih eden kullanıcılar için ana platform” olduğunu dile getirdi.

Çin kripto para borsası, şu ​​anda günlük ticaret hacimlerinde 738,6 milyon dolarlık işlem görerek dünyanın en büyük sekizinci kripto borsası konumunda bulunuyor.

Kurumsal firmalar OTC ticareti aracılığıyla kripto sektörüne giriyor

Şubat ayında gelişmelerinde kripto OTC masaları hakkında yapılan bir analiz, kurumsal yatırımın giderek artan bir şekilde kripto ticaretinin geleceği olarak görüldüğünü ortaya koyarken hem Binance hem de Bittrex Ocak ayında kendilerine özel OTC masalarını başlattılar.

Yine Şubat ayında, Güney Kore’nin en önemli kripto para borsası olan Bithumb, Ortus markası altında bir OTC ticaret masası açtığını duyurdu.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin